Debate Ζαχαριάδη – Κυρανάκη στον RealFm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσανστον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο υποψήφιος με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

“Δεν υποτιμώ τις δυσκολίες, ούτε παραγνωρίζω την πραγματικότητα, όμως κάθε κάλπη είναι διαφορετική και το κοντέρ από όλους και για όλους ξεκινάει από το μηδέν. Αν μπορούμε να προσομοιάσουμε την εκλογική μάχη με ένα ποδοσφαιρικό ή μπασκετικό ματς, στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πίσω, όλα όμως τελειώνουν όταν έρθει το τελικό σφύριγμα. Με αυτή την έννοια εμείς δίνουμε τη μάχη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, όχι απλά για να μειώσουμε τη διαφορά ή για μια αξιοπρεπή ήττα αλλά για να ανακάμψουμε και να μπορέσουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και την ανατροπή” τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανταπάντησε “Όντως και εμείς ξεκινάμε από το μηδέν γιατί πρέπει και θέλουμε να πείσουμε ανθρώπους που δεν μας ψήφισαν στις Ευρωεκλογές και θέλουμε να διευρύνουμε το ποσοστό μας ώστε η χώρα να κυβερνηθεί. Δεν αντέχει η χώρα μια περίοδο αστάθειας, χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Και το πραγματικό της πρόγραμμα. Όχι αυτό που αναφέρεται στην Αυγή, στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα πρόγραμμα το οποίο θα φτιάξει μια Ελλάδα οικονομικά ελεύθερη, μια Ελλάδα ασφαλή και σύγχρονη, μια Ελλάδα διεθνώς ισχυρή. Σε κάθε περίπτωση τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα 4,5 χρόνια δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει πολίτες εξαρτώμενους από επιδόματα γι’αυτό υπερφορολόγησε, αύξησε εισφορές, αύξησε τα βάρη στη μεσαία τάξη. Εμείς θέλουμε οι πολίτες να αισθάνονται ελεύθεροι, να πατούν στα πόδια τους. Αυτή είναι μια βασική διαφορά στα προγράμματα μας και είμαι υπέρ του να συγκρίνουμε τα δύο προγράμματα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ