Νέο tweet για το ΚΚΕ έκανε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας σε ακόλουθό του στο Twitter.
“Οι διαφωνίες μας διαφωνίες. Αυτό που δεν μας επιτρέπεται, όμως, είναι να παρασυρθούμε από τον προεκλογικό πυρετό σε επικίνδυνες ατραπούς. Ξεκαθαρίζω: Τόσο προσωπικά όσο και ως ΜέΡΑ25 το ΚΚΕ θα μας έχει δίπλα του μπροστά στην οποιαδήποτε εκδήλωση αντι-κομμουνισμού” έγραψε ο κ. Βαρουφάκης.

Ωστόσο, χθες όταν κάποιος του ζήτησε τη γνώμη του για το ΚΚΕ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός:
“Αυτή είναι η γνώμη μου για το ΚΚΕ: Σέβομαι την παράδοση και την καθαρότητά τους. Θρηνώ για τον μαξιμαλισμό τους (τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει, εκτός από την επανάσταση) που τους καθιστά ανήμπορους να αμφισβητήσουν το καθεστώς. Και φοβάμαι ότι η επανάσταση (αν συνέβαινε) θα ήταν ο εφιάλτης τους…”.
ΗΠΑ: Για απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ κατηγορείται ο δράστης της επίθεσης στο δείπνο των ανταποκριτών
Παγκράτι: Με σπασμένο αστράγαλο η 23χρονη οδηγός, ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση – Παραμένει άφαντος ο δράστης
ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η νέα επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ – «Κάθε εκλογή είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου»
Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Ο Γιάμαρης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Γαλήνη
Παγκράτι: Με σπασμένο αστράγαλο η 23χρονη οδηγός, ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση – Παραμένει άφαντος ο δράστης
Dolia: Οι γίγαντες της αρχαίας Ρώμης – Βρέθηκαν δοχεία 1.000 λίτρων που «έχτισαν» την εφοδιαστική αλυσίδα της αυτοκρατορίας
ENIKOS NETWORK
Οι καυγάδες μπορεί τελικά να σώσουν τη σχέση σας – Αρκεί να ακολουθήσετε αυτό το μυστικό που δείχνει έρευνα