Χριστοδουλοπούλου για την μετάταξη της κόρης της στη Βουλή: Προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες… – ΒΙΝΤΕΟ

“Η Βουλή αποφάσισε στην Ολομέλεια τον Δεκέμβριο, ψηφίστηκε ήταν πρόταση του κ. Τραγάκη γιατί υπήρχαν αποσπασμένοι στη Βουλή από το 2004, κανένας Πρόεδρος δεν είπε να φύγουν, ήταν εκεί όλα αυτά τα χρόνια και θεωρήθηκε δίκαιο και νόμιμο, αυτοί οι άνθρωποι που είναι απόλυτα ενταγμένοι στη λειτουργία της Βουλής να μπορούν να είναι υπάλληλοι της Βουλής” δήλωσε στον Alpha η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

“Καλό θα είναι αυτοί που τα κυκλοφόρησαν να πουν και τα άλλα ονόματα γιατί είναι 67 άτομα. Δεν είναι δύο” πρόσθεσε.

“Η κόρη μου υπηρετούσε στα Ελληνικά Ταχυδρομεία από το 2004, είχε μπει με ΑΣΕΠ, και εν συνεχεία δούλεψε μέχρι και στην επαρχία. Είναι ένα παιδί ταλαντούχο με ξένες γλώσσες κτλ. Ανέβηκε στην ιεραρχία, η λύση που της προτεινόταν ήταν να είναι διευθύντρια σε κάποιο υποκατάστημα, δεν το ήθελε. Από εκεί και ύστερα περιθωριοποιήθηκε επειδή δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα που είχε με βάση τον βαθμό της. Οπότε άρχισε να αναζητά τρόπους να αξιοποιήσει τις γλώσσες και έκανε την αίτηση αυτή της απόσπασης και στη συνέχεια της μετάταξης” ανέφερε.

“Υπηρετεί στο τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων εδώ και καιρό και απλώς τώρα έγινε η μετάταξή της. Προφανώς, αν δεν είχε την πληροφόρηση, τον νόμο όλα αυτά να μην είχε κάνει την αίτηση. Όλοι έκαναν αίτηση ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων και πολιτικής τοποθέτησης” πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν υπάρχει θέμα ηθικό απάντησε “Προφανώς με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά. Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα εδώ”.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ