Αρβελέρ στον ΑΝΤ1: Ούτε που θέλω να μάθω τι λέει για μένα ο Πολάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την κριτική που είχε ασκήσει η διαπρεπής ακαδημαϊκός στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και την παρουσία του στη Βουλή. Στην πρώτη του εμφάνιση μετά από την διπλή εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πολάκης έβαλε στο στόχαστρο του την κ. Αρβελέρ, η οποία είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη της στην Καθημερινής της Κυριακής, «όταν στέλνουμε στο Εθνικό Κοινοβούλιο Πολακηδες, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει. Όταν κυβερνούν οι ανίκανοι, ευθύνονται οι ικανοί».

Απαντώντας, σε υποτιμητικό τόνο, σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης γράφει, μεταξύ άλλων, μεταξύ άλλων «Είπε η κυρία Πρύτανης που έχει δηλώσει “υποταγή ” στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Νοέμβρη του 15 και με ποίημα μάλιστα…αφού είχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει… ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος …» (sic).

Σε επικοινωνία του ΑΝΤ1 μαζί της, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει την αιχμηρή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, τονίζοντας ότι θέλει μόνο να μεταφέρουμε μια συμβουλή που της είχε δώσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Η διακεκριμένη βυζαντινολόγος και ακαδημαϊκός, δήλωσε στον ΑΝΤ1 «εγώ γνώρισα τον Ωνάση καιρό, καιρό πριν…ήμουνα νέα. Τότε μου λέει “άκου, παιδί μου, εσύ ίσως κάποτε γίνεις κάτι. Σου δίνω μια συμβουλή, μία και μόνη”. Λέω, “σας ακούω”. “Ότι και να γράψουν για σένα είτε καλό είτε κακό, ότι και να πουν είτε καλό είτε κακό δεν απαντάς ποτέ. Ποτέ…”, μου είπε».

Ο Παύλος Πολάκης, στην ανάρτηση του, δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στα ΜΜΕ, γράφοντας, απευθυνόμενος προς την κ. Αρβελέρ, «ΥΓ. Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου, τους βαθμούς μου, τη δουλειά μου ως γιατρός;; Διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο από τα ρεπορτάζ των σταθμών ΣΚΑΪ και Σταρ;» (sic).

Η σπουδαία ιστορικός, όπως είπε στον ΑΝΤ1, δεν θέλει ούτε να μάθει όσα είπε για εκείνη ο Παύλος Πολάκης.

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ