“Ρουκέτες” Βενιζέλου κατά Γεννηματά: Έκανε επιλογή αυτοχειριασμού του ΚΙΝΑΛ – Επιχορηγεί τη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα όσα οδήγησαν στη ρήξη των σχέσεών του με το Κίνημα Αλλαγής αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας ότι το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σάββατο με την Φώφη Γεννηματά, έγινε για να σταλεί ένα μήνυμα “ότι το ΚΙΝΑΛ αλλάζει”.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: “Μετά από μια χαλαρή συζήτηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, η κυρία Γεννηματά μου είπε ότι έχει τρία δεδομένα μπροστά της: 1ον: Ότι έχει αισθητές διαφορές με την δική μου πολιτική, 2ον: Ότι έχει σχηματίσει τη γνώμη ότι δεν με ενδιαφέρει να είμαι ένα απλό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ αλλά να έχω ένα ευρύτερο ρόλο και τρίτον ότι έχει δεσμευθεί σε τρίτο πρόσωπο την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας”.

Η απομάκρυνσή μου εκπέμπει ένα μήνυμα, τόνισε ο κ. Βενιζέλος διευκρινίζοντας πως “δεν ήθελαν την παρουσία μου” και όλα τα υπόλοιπα ήταν προσχηματικά.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στην Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για “επιλογή εν ψυχρώ αυτοχειριασμού”, η οποία “επιχορηγεί τη ΝΔ” και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως θύμα προσωπικής σκοπιμότητας από την κ. Γεννηματά. “Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη διότι έχει πληγεί βαθύτατα η δημοκρατική παράταξη. Ελπίζω αυτή η βλάβη να μην είναι ανεπανόρθωτη”, τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Ερωτηθείς για τα μελλοντικά του σχέδια, απέρριψε το σενάριο να ιδρύσει κόμμα, σημειώνοντας ότι “δεν πρόκειται να κάνω καμία εχθρική ενέργεια για την παράταξή μου” και διευκρίνισε ότι “η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει στον ορίζοντά μου”. “Θα ασχολούμαι με την ουσία της πολιτικής”, κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ