Μην πειράζετε την παιδεία

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, ζητά από τον Υπουργό Παιδείας να μην ξεκινήσει καμία διαδικασία στην παιδεία εάν πρώτα δεν διασφαλιστούν τα χαμένα κονδύλια από τα αποθεματικά των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που «κουρεύτηκαν» μαζί με τα ομολόγα.

Για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου δήλωσε ότι εάν έπρεπε να αποκλειστεί η αθλήτρια θα έπρεπε ταυτόχρονα κάποιοι να μην καλέσουν τον κ. Ρουμελιώτη  για πρωθυπουργό της χώρας μετά τις δηλώσεις που έκανε για το Δ.Ν.Τ

Διαβάστε τη δήλωση του κ. Μαρκοπούλου:

«Πληροφορούμαστε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει Σχέδιο Νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Προειδοποιούμε να μην το κάνει ο υπουργός Παιδείας πριν διασφαλίσει τα χαμένα κονδύλια από τα αποθεματικά των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που «κουρεύτηκαν» μαζί με τα ομόλογα. Εγώ λυπάμαι για την αθλήτρια και την προετοιμασία που είχε κάνει και λυπάμαι για την εικόνα που δίνει γενικότερα η Ελλάδα. Αν έπρεπε να αποκλειστεί η κυρία  Παπαχρήστου, υποθέτω πολύ πιο πριν δεν θα έπρεπε καν κάποιοι να έχουν σκεφτεί να καλέσουν τον κ. Ρουμελιώτη  για πρωθυπουργό της χώρας μετά τις δηλώσεις που έκανε για το Δ.Ν.Τ,  ότι μας πήγαν δηλαδή σε ένα σχέδιο που ήξεραν ότι θα αποτύχει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ