Μπακογιάννης: Θα είμαι ο τελευταίος πολίτης – Προχωράμε μαζί για μια Αθήνα που μας συμφιλιώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα ενότητας την επομένη των εκλογών έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη του στον δήμο Αθηναίων.

Περιτριγυρισμένος από πλήθος κόσμου, που βρέθηκε στο εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Κολοκοτρώνη, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων τόνισε “από αύριο δεν υπάρχουν πια παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο. Υπάρχει μόνο μια παράταξη, η παράταξη της Αθήνας” και ότι “θα προχωρήσουμε όλοι μαζί για μια Αθήνα που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει”.

Αναφερόμενος στη νίκη του, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε: “Και επειδή είθισται να λέγεται ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης, όχι, εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία”.

Ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν για την εμπιστοσύνη και την τιμή και τους διαβεβαίωσε “ότι από εδώ και πέρα 24 ώρες το 24ωρο θα δώσουμε όλο μας το είναι”, ενώ διατύπωσε “ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στην υπέροχη οικογένειά μου, που στάθηκαν δίπλα μου στα δύσκολα”.

“Τώρα τέρμα τα λόγια. Τώρα έχει δουλειά -δουλειά-δουλειά” είπε και πρόσθεσε: “Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη, μπορεί να μη κερδίσουμε όλες τις μάχες αλλά θα τις δώσουμε όλες και μαζί”. “Θα πατήσουμε το γκάζι από την 1η Σεπτεμβρίου, πάμε να δούμε την πόλη αλλιώς, όπως την ονειρευόμαστε. Πάμε όλοι μαζί”, κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ