• Σοβαρό επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο - Ο Νίκος Μαυραγάνης πιάστηκε στα χέρια με τοπικό παράγοντα - ΒΙΝΤΕΟ

  4:22 μμ, Κυριακή 02 Ιουν 2019 4:22 μμ, Κυριακή 02 Ιουν 2019

  Άγριος καβγάς φέρεται να σημειώθηκε στην Αμάρυνθο ανάμεσα στον πρόεδρο της Τοπικής της ΝΔ Πέτρου Σμιλάκου και του πρώην υφυπουργού Νίκου Μαυραγάνη. Στο σημείο φαίνεται πως έσπευσαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ στο νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκε η σύζυγος του πρώην υφυπουργού Ελένη Γουρνή.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ατόμων που ήταν παρόντες, τις οποίες επικαλείται το eviakosmos.gr,  υπήρξε διαφωνία που αφορούσε στην εκλογική διαδικασία μεταξύ του κ. Σμιλάκου και του ανιψιού του κ. Μαυραγάνη που ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε, πάλι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο πρώην υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης. Μπήκε στο εκλογικό κέντρο και όπως αναφέρουν, βούτηξε από τον λαιμό τον κ. Σμιλάκο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια. Πάνω στον πανικό παραπάτησε και η συνοδός του κ. Μαυραγάνη Ελένη Γουρνή.

  Ο πρώην υφυπουργός μιλώντας στο eviatop.gr, έκανε λόγο για τραμπουκισμό και άνανδρη επίθεση.

  "Η εποχή του τραμπουκισμού μάλλον επέστρεψε. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στα δημοκρατικά πολιτεύματα οι Eλληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν χωρίς πίεση με βάση τη συνείδησή τους. Τους ενοχλεί που ο λαός θέλει να εκφραστεί διαφορετικά. Γι αυτό επετέθησαν, δεν θα πω σ' εμένα, θα πω στη σύζυγό μου που είναι αμέτοχη και πολιτικά αν θέλετε . Αυτό είναι ανανδρία και φυσικά τραμπουκισμός. Θα δοθεί απάντηση από τον κόσμο, τον απλό λαό..." είπε ο πρώην υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που πρόβαλε το eviatop.gr

  Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου Πέτρος Σμιλάκος αναφέρει τη δική του οπτική και τονίζει: «Από το πρωί με έπιανε κόσμος και μου έλεγε ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος που είναι και ανιψιός του κ. Μαυραγάνη, πρώην Υπουργού, δίνει ο ίδιος τα ψηφοδέλτια στον κόσμο και όχι μόνο» είπε στο eviakosmos.gr ο κ. Σμιλάκος και συνέχισε:

  «Πήγα και του είπα ότι η διαδικασία δεν γίνεται έτσι. Και πως δεν πρέπει να δίνει εκείνος τα ψηφοδέλτια. Λογοφέραμε. Έμεινα στο εκλογικό για αρκετή ώρα και τον είδα να μπαίνει ακόμα και στο παραβάν και καλά για να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο να ψηφίσει δίνοντας του όμως πάλι ο ίδιος ψηφοδέλτιο. Εκεί τον πλησίασα και του ζήτησα να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι.

  Και πως δεν του ζήτησε βοήθεια ο ηλικιωμένος και έτσι κακώς μπήκε στο παραβάν. Ήμουν απέξω και τον είδα να του δίνει ο δικαστικός αντιπρόσωπος το ψηφοδέλτιο και θα το καταγγείλω στην αστυνομία και αρμοδίως. Κάποιος ειδοποίησε στη συνέχεια τον κ. Μαυραγάνη που μπήκε με ύφος «40 Καρδιναλίων» στο Εκλογικό Κέντρο και παρουσία του κόσμου έσπευσε σε μένα και άρχισε να με σπρώχνει. Τον συγκράτησαν κάποιοι και την ίδια ώρα η κα Γουρνή που ήταν μαζί της δέχτηκε επίσης μία σπρωξιά αλλά δεν έπεσε κάτω γιατί την κράτησε η Μαρία Παπαγγελή.

  Πηγή: eviatop.gr, eviakosmos.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα