Πετρόπουλος – Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1 για τις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τις αλλαγές στο χώρο της δικαιοσύνης.

«Η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων, τα πρόσωπα είχαν επιλεγεί κατά προτίμηση από τους συμμετέχοντες της διαδικασίας και δεν έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος. Έχει προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα των εκλογών; Αν δεν εκλεγεί κυβέρνηση θα μείνει ακέφαλο το Δικαστικό Σώμα; », διερωτήθηκε ο κ. Πετρόπουλος τονίζοντας ότι δεν κάναμε κάτι έξω από αυτό που ορίζει ο Νόμος».

«Το θέμα δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, έχει να κάνει με τη διαδικασία με την έπαρση και την αλαζονεία της κυβέρνησης. Πέραν του ότι είναι αντισυνταγματικό, για εμάς είναι παράνομο γιατί ο νόμος 2190/94 ορίζει ότι στην προεκλογική περίοδο δεν έχουμε διορισμούς ούτε δημοσίων υπαλλήλων. Το 2015 ήταν ήδη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν ακέφαλος ο Άρειος Πάγος, το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Συμβούλιο της Επικρατείας», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ