Γεννηματά στον ΑΝΤ1: Δεν ξεπλένονται με επιδόματα “του αέρα” όσα έκανε ο Τσίπρας – ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτές οι εθνικές εκλογές έπρεπε ήδη να έχουν γίνει, είναι σαφές ότι υπάρχει δυσαρμονία στην αντίληψη του σώματος του ελληνικού λαού και την σχέση του με την Κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, γι΄ αυτό ζητάμε ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής σε αυτές τις εκλογές», είπε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως επεσήμανε η Φώφη Γεννηματά, «η ψήφος του ελληνικού λαού έχει μεγάλη αξία και γι΄ αυτό η ψήφος των ευρωεκλογών έχει την δύναμη να επηρεάσει τις εθνικές εκλογές. Ο κ. Τσίπρας περιφρονεί τους πολίτες, καθώς έρχεται και μοιράζει εκλογικά επιδόματα λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές. Δεν εξαγοράζονται οι Έλληνες πολίτες από κουτσουρεμένα επιδόματα της τελευταίας στιγμής. Τους έχει πάρει 10 και τους δίνει 1, δεν πείθει κανέναν. Απογοητεύτηκαν οι συνταξιούχοι όταν πήγαν στο ΑΤΜ για να πάρουν αυτό το βοήθημα, διότι έχουν ανάγκη και το τελευταίο ευρώ».

Εκτιμώντας ότι το Κίνημα Αλλαγής θα έρθει στην τρίτη θέση στις εκλογές της Κυριακής, η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ως πρώτη φορά Αριστερά και έφτιαξε την νέα δεξιά. Είναι ένας ιδεολογικός και πολιτικός αχταρμάς, που έχει διαλύσει την μεσαία τάξη. Δεν ξεπλένονται όλα αυτά με επιδόματα “του αέρα”».

Βλέπουμε τον κόσμο εδώ και σε όλη την Ευρώπη ότι έρχεται κοντά μας, στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους Σοσιαλδημοκράτες και να είμαστε ανάχωμα στην άνοδο της ακροδεξιάς, είπε η Φώφη Γεννηματά, λέγοντας «ψήφος στον κ. Μητσοτάκη σημαίνει στήριξη στον κ. Βέμπερ που θέλει να διαλύει την Ευρώπη, ενώ ψήφος στον κ. Τσίπρα σημαίνει ψήφος στην χαώδη ευρωπαϊκή αριστερά που δεν έπαιξε κανέναν ρόλο όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα ήταν αντίθετη στον ελληνικό λαό».«Οι φθηνές απομιμήσεις φαίνονται και δεν έχουν διάρκεια. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει πολιτική ταυτότητα, ενδιαφέρεται μόνο να κρατήσει την καρέκλα του», απάντησε ερωτώμενη για το φλερτ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τους ευρωπαίους σοσιαλιστές.

«Μονάχα η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής πονάει τον κ. Τσίπρα, αυτή είναι η πραγματική ήττα του κ. Τσίπρα. Ακούω τον κ. Μητσοτάκη να καλεί τους ψηφοφόρους της Κεντροαριστεράς να ψηφίσει την ΝΔ. Μα αυτό είναι το παιχνίδι του Αλέξη Τσίρπα, αυτό θέλει ο κ. Τσίπρας», σημείωσε, ενώ επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά.

«Ήταν θλιβερή η εικόνα της Βουλής με τις κόκκινες μπογιές και ακόμη πιο θλιβερή η εικόνα στελεχών διαφόρων κομμάτων να φωτογραφίζονται σε αυτήν την κατάντια», είπε η Φώφη Γεννηματά, ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις για την χορήγηση νέας άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ είπε «θέλω να πιστεύω ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και ότι αυτή η απόφαση του Αρείου Πάγου δεν ήταν αποτέλεσμα ενός εκβιασμού».Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ