Γεννηματά: Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι στόχος του είναι να έχει τη δύναμη της κυβέρνησης στα χέρια του, ενώ έστρεψε τα βέλη της και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ «Θέμα 104,6» η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας λειτουργεί με το σκεπτικό πώς θα μείνει ο ίδιος λίγο παραπάνω στην εξουσία, ο στόχος του είναι να έχει τη δύναμη της κυβέρνησης στα χέρια του, δεν τον νοιάζει ούτε το κόμμα του ούτε τίποτα», ενώ υπογράμμισε ότι «η ψήφος που πονάει τον Τσίπρα είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής», κάτι που θα φανεί και στο αποτέλεσμα, όπως εκτίμησε.

«Οι προοδευτικοί πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, ούτε δημοψήφισμα. Έχουν αξία, έχει μεγάλη δύναμη η ψήφος του ελληνικού λαού, καθώς η κυβέρνηση εδώ και καιρό είναι σε δυσαρμονία με την θέληση του λαού. Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει ζημιά», υποστήριξε η κ. Γεννηματά.

Όπως εξήγησε, το ΚΙΝΑΛ απευθύνεται στους προοδευτικούς ψηφοφόρους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ». Η ίδια δήλωσε αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της κάλπης, καθώς όπως ανέφερε: «Ήδη οι συγκεντρώσεις δείχνουν ότι έχει ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας της Κεντροαριστεράς και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά τις εκλογές».

Η κ. Γεννηματά κατέληξε λέγοντας ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα πρέπει να οδηγήσει σε εθνικές εκλογές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ