Κυρίτσης: Τι να κάνουμε, εμείς φταίμε που είμαστε αποτελεσματικοί; – ΒΙΝΤΕΟ

“Τι να κάνουμε, εμείς φταίμε που είμαστε αποτελεσματικοί;” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, σε συνέντευξή του στο Kontra, με αφορμή το

νέο υπερσύγχρονο ηλεκτροκίνητο τρένο, που θα κάνει τη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη σε τέσσερις ώρες.

“Μέχρι τον περασμένο Αύγουστο δεν είχαμε τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουμε τις πτυχές του προγράμματος του δικού μας . Ξεκινήσαμε από Σεπτέμβρη, πήγαμε τον Οκτώβριο στη Βουλή κάποια μέτρα, τα ψηφίσαμε, άρχισαν να υλοποιούνται, ανακοίνωσε τον Μάρτιο ο Πρωθυπουργός ότι θα υπάρξει μετά το Πάσχα μια δεύτερη δόση, που θα συζητηθεί. Έτσι ακριβώς έγινε. Έτσι γίνονται, γιατί η κοινωνία μετά αυτόν τον Γολγοθά που έχει περάσει έχει ανάγκη ανακούφισης”, είπε ο κ. Κυρίτσης όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ήρθαν νωρίτερα τα θετικά μέτρα και μήπως έγιναν όλα εσπευσμένα για να αλλάξει η ατζέντα.

“Ήταν όλα ανακοινωμένα από τον Πρωθυπουργό , εκτός από τις 120 δόσεις που τα περιμέναμε πριν από το τέλος από του προηγούμενου χρόνου. Πριν από 1,5-2 μήνες ο Πρωθυπουργός σε μια τηλεοπτική συνέντευξη είχε πει ότι αμέσως την εβδομάδα του Πάσχα θα έρθει ο Τσακαλώτος και η Αχτσιόγλου διότι έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει μια δυνατότητα… Αυτό και έγινε. Απλώς έγινε την εβδομάδα του Πάσχα”, τόνισε.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ακόμη και η ανακοίνωση για το τρένο έγινε τελευταία στιγμή, σχολίασε: “Χρειάστηκε μετά από 180 ελεύθερου εθνικού βίου, να υπάρχει αυτή η κυβέρνηση ώστε να μπορεί να πάει ένα τρένο με μια συμπαθή ταχύτητα από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Τι να κάνουμε, εμείς φταίμε που είμαστε αποτελεσματικοί;”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ