Φάνης Σπανός: Δεν θα πούμε λεφτά υπάρχουν, αλλά με σωστή δουλειά μπορούν να εξασφαλιστούν οι πόροι για τα σημαντικά μας έργα

«Στην Στερεά Ελλάδα ξεδιπλώσαμε ένα τεχνικό πρόγραμμα που όμοιό του δεν είχε δει η περιοχή ούτε την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και της ευμάρειας. Ο λόγος είναι ότι δουλέψαμε πάρα πολύ μεθοδικά για να απορροφούμε. Το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που είναι το κύριο εργαλείο μας είναι σχεδιασμένο όποιος υλοποιεί τα έργα, να αντλεί ακόμη περισσότερους πόρους. Αυτό λειτούργησε ως μία αυτοτροφοδοτούμενη διαδικασία που μας επέτρεψε να είμαστε μία περιφέρεια που εξαπλασίασε τα χρήματα που λαμβάνει από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και να είμαστε η πρώτη περιφέρεια στην απορρόφηση χρημάτων του ΕΣΠΑ», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

«Δεν θα πούμε λεφτά υπάρχουν αλλά με σωστή δουλειά, με οργάνωση, με συνεργασία, με μεθοδικότητα, οι πόροι για τα σημαντικά μας έργα μπορούν να εξασφαλιστούν», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ