Το debate Μπάρκα – Καραγκούνη στον ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη ο υφυπουργός Εργασίας, Κώστας Μπάρκας και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή την υπόθεση της χορήγησης άδειας στον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά και τις παροχές της κυβέρνησης.

Ο κ. Μπάρκας τόνισε ότι «ο κ. Κουφοντίνας είναι καταδικασμένος για σωρεία παραβάσεων, και ο ίδιος κάνει χρήση των διαδικασιών που έχουν οι κρατούμενοι. Ευτυχώς στη χώρα μας, η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Προφανώς η ΝΔ επειδή βρίσκεται σε πανικό, επαναφέρει το αίσθημα ανασφάλειας στη χώρας. Η ευαισθησία της ΝΔ και του κ. Καραγκούνη είναι λιγάκι διττή. Επί κυβέρνησης ΝΔ, ο κ. Ξηρός, ο οποίος είχε καταδικαστεί για εγκλήματα της ίδιας οργάνωσης, πήρε άδεια και δεν εμφανίστηκε ποτέ».

Από την πλευρά του, ο κ. Καραγκούνης υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα. Εμείς δεν θέλουμε ο κάθε Κουφοντίνας να σουλατσάρει ελεύθερα στο Κολωνάκι, εκεί που σκότωσε τα θύματά του. Είναι άλλη η ιδεολογική προσέγγιση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο μας έχει καταγγείλει για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει αυτή η κυβέρνηση και μπορούν οι τρομοκράτες και ισοβίτες να βγαίνουν έξω με τέτοια ευκολία».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ