Τσίπρας: Την άλλη Κυριακή καταρρέει η απάτη του κ. Μητσοτάκη

“Θα διασφαλίσουμε μια πορεία για τους πολλούς, που έχει αρχίσει; Ή θα επιστρέψουμε στα παλιά, καλά και συμφέροντα, για όσους μας οδήγησαν στην κρίση, στα μνημόνια και στην κοινωνική τραγωδία;” το ερώτημα-δίλημμα θέτει ο Αλέξης Τσίπρας, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στη σημερινή Εφημερίδα των Συντακτών, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή.

“Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα για να φύγει η κυβέρνηση. Έσπευσε μάλιστα να ζητήσει προκαταβολικά εθνικές εκλογές αν η ΝΔ αναδειχθεί νικήτρια στις ευωεκλογές. Δεν πρόκειται να επικρατήσει φυσικά η ΝΔ. Έχει όμως σημασία και θα επηρεάσει όλο το πολιτικό σκηνικό το αποτέλεσμα της κάλπης” πρόσθεσε.

“Την επόμενη κυριακή θα καταρρεύσει η μεγάλη απάτη που έχουν στήσει τρία χρόνια τώρα ο κ. Μητσοτάκης, η πλειάδα των μέσων ενημέρωσης που τον στηρίζουν και οι πάντα πρόθυμες δημοσκοπικές εταιρείες. Η ΝΔ θα είναι πάλι δεύτερη και δεν ξέρω ποιος θα είναι σε δυσκολότερη θέση οι δημοσκοπικές εταιρείες ή ο κ. Μητσοτάκης; Μάλλον ο κ. Μητσοτάκης γιατί για τις εταιρείες δεν θα είναι η πρώτη φορά” ανέφερε.

“Οι πολίτες καλούνται να διακηρύξουν με την ψήφο τους ποια Ελλάδα και ποια Ευρώπη θέλουν” επισημαίνει.

“Όσο περισσότερο μιλάει ο κ. Μαρινάκης, τόσο περισσότερο καταλαβαίνει ο κόσμος τι επιδιώκει και γιατί. Θα έλεγα μάλιστα ότι ως πραγματικός αρχηγός της Ν.Δ. δικαιούται από τον νόμο και διακαναλική πριν από τις εκλογές” σχολίασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ