Μπακογιάννης: Προχωράμε για μια καθαρή Αθήνα απ’άκρη σ’άκρη – Συνάντηση με τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης

“Το ξέρετε καλύτερα από εμένα πως θα πρέπει να επανασχεδιάσουμε το μηχανισμό, να ξαναδούμε το μοντέλο από την αρχή. Όλοι μαζί έχουμε κοινό αγώνα να προστατεύσουμε τα εργασιακά σας δικαιώματα και ταυτόχρονα να δώσουμε την πολύ μεγάλη μάχη για μια Αθήνα καθαρή, λειτουργική και όμορφη. Προχωράμε λοιπόν για μια καθαρή Αθήνα απ’άκρη σ’άκρη”, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Εκεί ήταν όλα τα σωματεία εργαζομένων στην Διεύθυνση Καθαριότητας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ήταν σαφής σε ότι αφορά το σχέδιό του ώστε η Αθήνα να γίνει μια καθαρή πόλη:«Είπα κάτι το οποίο πιστεύω. Ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαιώματα των εργαζομένων και θα πρέπει να σας δώσουμε όλα τα μέσα και όλα τα εργαλεία για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με ασφάλεια, με αξιοπρέπεια και με αποτελεσματικότητα. Και είπα ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα γιατί δεν μπορεί να πολεμάτε με …ξύλινα σπαθιά».

  • Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και κλείνοντας ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε: «Το στοίχημα τόσο για το Δήμο όσο και για τους εργαζόμενους είναι η καθαριότητα να πάψει επιτέλους να είναι ζητούμενο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ