Βόζεμπεργκ στον Realfm 97,8: Ο κ. Πρωθυπουργός δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η σύμπραξη ιδιωτικού τομέα με το δημόσιο βελτιώνει την υγεία

“Η αποχή από τις κάλπες στις ευρωεκλογές είναι εχθρός και της Δημοκρατίας και των επιλογών του μέλλοντος”, είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Ο κ. Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του παρά το γεγονός ότι ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει μία στροφή στην κανονικότητα, ότι μετά τις αυταπάτες αντιλαμβάνονται πώς λειτουργεί η κανονικότητα μίας χώρας, δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η σύμπραξη ιδιωτικού τομέα με το δημόσιο βελτιώνει την υγεία, ότι αυτή τη στιγμή η υγεία στην χώρα μας πάσχει σοβαρά, νοσεί σοβαρά, ταυτίζεται με ασθενείς και δεν θέλουν να το καταλάβουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό το μοντέλο, στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αυτό που πραγματικά προάγει την υγεία σε όλα τα Κράτη Μέλη του δυτικού πολιτισμού και της δυτικής Δημοκρατίας”, σημείωσε η κ. Βόζεμπεργκ και πρόσθεσε:

“Η προπαγάνδα, η ψευδής πληροφόρηση, είναι συνειδητή και σκόπιμη παραπληροφόρηση σε επίπεδο προπαγάνδας για να διαστρεβλώνουν οτιδήποτε λέγεται από την αξιωματική αντιπολίτευση από τη μία, και από την άλλη να δανείζονται από το πρόγραμμά μας αυτά τα οποία έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό αντιλαμβάνονται οι πολίτες και όλα τα άλλα είναι για να μπαίνουν στη ρητορική μίας κατανάλωσης”.

“Η βούληση αυτής της κυβέρνησης εδώ και αρκετό καιρό είναι να συγκεντρώνει χρήματα, να παρουσιάζει υπερπλεόνασμα και επικοινωνιακά και ουσιαστικά και κατ αποτέλεσμα να προβαίνει σε επιδοματική πολιτική για να χαϊδεύει το εκλογικό της ακροατήριο, ισχυριζόμενος πια εχθές ο κ. Πρωθυπουργός ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να χάσει τις εκλογές. Όταν γνωρίζει ότι και θα τις χάσει και θα είναι μήνυμα από τις ευρωεκλογές ότι πρέπει αμέσως να προκηρύξει τις εθνικές, τη στιγμή που τις χαρακτήρισε ψήφο εμπιστοσύνης”, ανέφερε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Στο ερώτημα εάν η ΝΔ θα διατηρήσει την 13η σύνταξη απάντησε μεταξύ άλλων: “Εμείς δεν μπορούμε να δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε. Θα το διατηρήσουμε και είναι επιθυμία μας να αναβαθμιστεί και ο μισθός και να επανέλθουν οι πρόνοιες υπέρ των εργαζομένων όταν και εφόσον το επιτρέπει η οικονομία της χώρας και δεν υπάρχει ο κίνδυνος του δημοσιονομικού εκτροχιασμού”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ