Χρήστος Κατσώτης: Η εξαθλίωση δεν μπορεί να αλλάξει με μερικά ψίχουλα

«Η εξαθλίωση δεν μπορεί να αλλάξει με μερικά ψίχουλα» τόνισε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, για τις τροπολογίες της κυβέρνησης για την 13η σύνταξη και τον ΦΠΑ. 

Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Κατσώτης σημείωσε ότι παραμένουν οι αιτίες που γεννούν τα προβλήματα και ζήτησε από την κυβέρνηση να κάνει δεκτές τις τροπολογίες του ΚΚΕ για μη μείωση του αφορολόγητου ορίου, τη διαγραφή χρεών προς τους δήμους, την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία.

«Πήρατε 100 και δίνετε πίσω ένα και θέλετε να σας πουν και ευχαριστώ» υπογράμμισε ο Χρήστος Κατσώτης και πρόσθεσε ότι αυτό είναι επιδίωξη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, που μαζί ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο και διαβεβαιώνουν το κεφάλαιο ότι δεν θα ξεφύγουν ούτε ένα ευρώ από τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί. Ανέφερε ότι η ΝΔ υπερθεματίζει σε αντιλαϊκά μέτρα, όπως η πρόταση για 7ήμερη εργασία, ενώ τόνισε ότι τα κυβερνητικά μέτρα αποτελούν άλλοθι για τη συνέχιση της πολιτικής υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων, όπως είναι η μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών.

Ο Χρήστος Κατσώτης κάλεσε επίσης τον υπουργό Οικονομικών να δώσει σαφείς απαντήσεις για ακίνητα και αρχαιολογικούς χώρους που έχουν παραχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ όπως πχ στο Άγιο Δημήτριο και την Ηλιούπολη. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ