Τσίπρας από Άρτα: Αυτή είναι πραγματική δημοσκόπηση – Η παροιμία που είπε ο Πρωθυπουργός

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι στην Άρτα, καθώς είναι συμπατριώτης τους.

“Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα την πόλη της Άρτας, όπου οι κάτοικοι μού επεφύλαξαν μια ιδιαίτερα συγκινητική υποδοχή.

Η σημερινή συγκέντρωση εδώ, αλλά και σε όλες τις πόλεις και τα χωριά όπου γίνονται συγκεντρώσεις, είναι η πραγματική δημοσκόπηση.

Ήρθε η ώρα των πολλών. Για την Ήπειρο και για όλη την Ελλάδα” έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε παροιμία που λένε οι συγχωριανοί στο Αθαμάνιο Άρτας που λέει: «ο λύκος τρίχα αλλάζει, χούι δεν αλλάζει» και είπε προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν: «αφήστε τους να λυσσομανάνε κι εμείς ας προχωρήσουμε μπροστά».

Ο Πρωθυπουργός περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο Νικολάου Σκουφά και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, σχηματίζοντας ένα πλήθος που τον ακολούθησε μέχρι την πλατεία όπου μίλησε στους συγκεντρωμένους.

«Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στη συγκέντρωση, ενώ πολλοί του φώναζα «καλώς ήρθες πατριώτη».

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ