Άδωνις: Ο πατέρας του Τσίπρα έπαιρνε έργα από τον Παττακό, το έχει πει ο Λεβέντης – Γιατί δεν του απαντάτε; – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

“Χθες ο κ. Τσίπρας έκανε ένα χυδαίο σόου από αυτά που συνηθίζει. Ονομάζετε ως κιτρινισμό τη συζήτηση για το κότερο της κ. Παναγοπούλου. Δεν έχετε δει το βίντεο στο διαδίκτυο, του κ. Τσίπρα το 2014 που κατηγορεί το παλιό πολιτικό σύστημα ότι πήγαινε βόλτες με τα κότερα των πλουσίων; Τότε δεν ήταν κίτρινος; Κίτρινο είναι το κότερο αν το θέτουμε για τον Τσίπρα, άμα το θέτει ο Τσίπρας είναι άσπρο; Όχι είναι τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά. Και βέβαια δεν καθόλου κίτρινη η συζήτηση. Ο κ. Τσίπρας είναι κάποιος ηγέτης που εξαιρείται των μέτρων και των σταθμών όλων κριτηρίων των ηγετών του πλανήτη; Τι είναι ο αυτοκράτορας του σύμπαντος; Βεβαίως και είναι απολογούμενος και διπλά . Και γιατί το έκανε δύο εβδομάδες μετά την εθνική τραγωδία και γιατί πούλησε επί πολλές δεκαετίες αριστεροσύνη” είπε ο κ. Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον πατέρα του κ. Τσίπρα, λέγοντας μεταξύ άλλων:”Σήμερα ο κ. Τσίπρας έκανε μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση, εγώ σέβομαι αυτό που έγραψε γιατί σέβομαι τις οικογένειες. Μιλήσατε για κιτρινισμό. Το ότι ο κ. Τσίπρας έχει εμπλέξει συστηματικά παιδιά, συζύγους, οικογένειες, έχει απασχολήσει κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ; Ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος όταν ακούστηκε αυτή η ιστορία με τον πατέρα Τσίπρα, και τον θείο Τσίπρα και τη χούντα. Εγώ που έχω δεχθεί από εσάς το bullying όλα αυτά χρόνια για το περίφημο βιβλίο που μου έστειλε ο Παττακός, έχω και ένα λόγο παραπάνω γιατί δεν καταλαβαίνω την υποκρισία σας”. “Δεν έχετε δει το βίντεο κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που ο κ. Λεβέντης έχει πει πως ο ίδιος δούλευε στην εταιρεία του αειμνήστου Τσίπρα, ότι έπαιρνε έργα από τον Παττακό και ότι πατέρας Τσίπρας του φάνηκε βασιλόφρονας και ακραίος δεξιός; Γιατί δεν απαντάει στον Λεβέντη ο κ. Τσίπρας και κάνει τόσο μακροσκελή ανάρτηση για τον κ. Μητσοτάκη;” πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ενώ, βλέποντας στα υπουργικά έδρανα τον κ. Κουίκ είπε: “Τον κ. Κουίκ δεν τον έχετε δει να παίρνει συνέντευξη στον Παττακό στο αεροδρόμιο; Είστε τόσο υποκριτές που αν χρειαζόσασταν την ψήφο του Παττακού για να μείνετε στην εξουσία θα την παίρνατε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ