Αμυράς στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ίδιος με τον κ. Πολάκη – Τι είπε για τις δηλώσεις Βέμπερ

“Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε γλάστρα τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αυτό είναι αηδιαστικό και δείχνει πόσο ίδιος έχει γίνει τελικά ο κ. Τσίπρας με τον κ. Πολάκη”, είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

Αναφερόμενος στη δέσμη μέτρων οικονομικής ελάφρυνσης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Αμυράς σημείωσε μεταξύ άλλων: “Πήρε από τον κόσμο με έξτρα φόρους 11,5 δισ. ευρώ μέσα σε τρία χρόνια και του δίνει πίσω το 1/10. Το πρόβλημα είναι ότι έβαλε κάβα 5,5 δισ. ευρώ ο κ. Τσίπρας υπέρ των δανειστών, ώστε εάν τα επόμενα χρόνια δεν πιάνουμε αυτά θηριώδη υπερπλεονάσματα οι δανειστές δεν έχουν να ανησυχούν, θα τα πάρουν τα λεφτά τους, θα βάλουν χέρι σε αυτά τα 5,5 δισ. ευρώ. Αυτό υπονομεύει τον εθνικό στόχο για μείωση των υπερπλεονασμάτων” και πρόσθεσε:

“Υπονομεύει έναν εθνικό στόχο ο κ. Τσίπρας. Την ίδια ώρα που έβαλε όλα αυτά τα χαράτσια και αύξησε τη φορολογία παντού ο Τσίπρας μείωσε τη φορολογία των καζίνο από το 37% στο 8%”.

Στο ερώτημα εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις του κ. Βέμπερ ο οποίος έκανε λόγο για ανεύθυνες πολιτικές οικονομικές αποφάσεις του κ. Τσίπρα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ απάντησε: “Σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ. Γιατί είναι υπεύθυνη οικονομική πολιτική αυτή; Που κάνει το δώρο Χριστουγέννων μισό δώρο Πάσχα μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Οι Μαυρογιαλούροι της παλιάς εποχής είναι ο κ. Τσίπρας. Εμείς με τον Βέμπερ δεν συμφωνούμε σε όλα. Ο Βέμπερ συμφωνεί με τον Τσίπρα για παράδειγμα για το θέμα των Πρεσπών και ο Τσίπρας με τον Βέμπερ, εμείς έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ