Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Θα σε πάω μέχρι τέλους – Τι απάντησε για τις διακοπές στο σκάφος – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις διακοπές του με σκάφος και τις επίμαχες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, απάντησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. “Δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν έκρυψα ποτέ. Ούτε μετοχές που δεν έχω, ούτε καταθέσεις που δεν έχω. Αφήστε τις αθλιότητες, τα ψέματα τα fake news. Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τρία χρόνια έχω συνεργάτιδα την κ. Παναγοπούλου, σύζυγος του θανόντος Παναγόπουλου, ενός εφοπλιστή που ποτέ δεν υπήρξε διαπλεκόμενος, ενός ανθρώπου αμέμπτου ηθικής. Η σχέση μου είναι σχέση συνεργατική.

Σε όλους σας ήταν γνωστό, στο σύστημά σας, ότι τον δεκαπενταύγουστο – δεν θρηνούσατε για το Μάτι εσείς τότε, ήσασταν σε ελικόπτερα και κάνατε μεταφορές σε σπίτια εφοπλιστών που είναι καναλάρχες. Είναι γνωστό ότι πήγα σε τρεις μέρες, φιλοξενήθηκα στο σκάφος της συνεργάτιδάς μου. Και είναι γνωστό γιατί το έγραψαν τα μέσα που σας στηρίζουν τέλη Σεπτέμβρη του 2018 και δεν το διέψευσα γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν χρειάζεστε να ξοδεύεστε. Αν μου ζητούσατε φωτογραφίες, θα σας τις έδινα εγώ, βγάζω και selfie έχω βγάλει και με το προσωπικό φωτογραφίες. Μπορεί να σας έδινα και μια με ψαροντούφεκο. Αντί άλλες που βάζετε το παρακράτος σας να ξοδεύεται για να υποκλέψετε στιγμές της προσωπικής μου ζωής.Είναι ντροπή σας.

Εγώ ό,τι έχω, το έχω δημόσιο. Δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens, δεν έχω σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, δεν χρηματοδοτεί τον προσωπικό μου προϋπολογισμό άγνωστη offshore αγνώστων στοιχείων που χρηματοδοτεί και το Πρώτο Θέμα. Κι εγώ ούτε έχω κουμπάρο, ούτε ανέβηκα στο σκάφος του κ. Μαρινάκη, ο οποίος έχει επτά εφημερίδες να σας στηρίζουν και που διώκεται για ναρκωτικά” πρόσθεσε.

“Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας το Στέφανο Χίο της πολιτικής; Μας κάνετε δώρο, εμείς μιλάμε για τους πολλούς και εσείς μιλάτε με με επιχειρήματα κίτρινου Τύπου. Μετατρέψατε την ΝΔ σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα, έρχεστε εδώ και διαβάζετε άρθρα των Νέων και του Πρώτου Θέματος. Αυτή είναι η κατάντια σας.

Εγώ μίλησα για ξαναζεσταμένο φαγητό, για την προσπάθεια, για την επαναλαμβανόμενη τυμβωρυχία για το Μάτι, με την ευγενική χορηγία του ΣΚΑΪ, έναν εφοπλιστή που ήταν σε σύγκρουση με την οικογένειά σας. Αλλά το ξαναζεσταμένο φαγητό της τυμβωρυχίας είναι μια πρακτική κιτρινισμού και αθλιότητας μέσω της οποίας νομίζετε ότι μπορείτε να αλλάξετε την ατζέντα ώστε να πάμε σε εκλογές χωρίς να συζητήσουμε για τα μεγάλα και τα κρίσιμα. Το ίδιο επιδιώξατε να κάνετε και με τον κ. Πολάκη” είπε ο κ. Τσίπρας και κατέληξε:

“Επιλέξατε αυτό το επίπεδο της αντιπαράθεσης και σε αυτό το επίπεδο της αντιπαράθεσης αν θέλετε μπορώ και εγώ να χρησιμοποιήσω τη φράση του πρώην αρχηγού σας:Ε, θα σας πάω μέχρι τέλους, δεν θα σας αφήσω” .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ