Καμίνης για την τραγωδία στο Μάτι: Αντί να παραιτηθούν, έστησαν την πιο καλοστημένη τραγωδία με κορυφαίο τραγωδό τον ίδιο τον πρωθυπουργό

Με σκληρή γλώσσα ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, επέκρινε την κυβέρνηση για τις ευθύνες της στη τραγική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε σε δήλωσή του πως «τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε, στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ, μας έφεραν ξανά αντιμέτωπους με μία αλήθεια σκληρή, τραγική, που δεν επιτρέπει σε κανέναν από εμάς να κλείσουμε τα μάτια» .

Τόνισε πως πέρα από τις ποινικές, νομικές ή άλλες ευθύνες που μπορεί να υπάρχουν, «είναι πρωτίστως οι πολιτικές ευθύνες, αυτές δηλαδή που αν τις αναλάβεις, σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους ανήθικους, τους υποκριτές, τους ανεύθυνους, τους καρεκλοκένταυρους.

Αυτές τις ευθύνες που δεν ανέλαβε ούτε ένας από τους ανθρώπους που είχαν την υποχρέωση, αφού σίγουρα δεν είχαν την ευθιξία, να το κάνουν».

«Τουναντίον, αυτοί οι άνθρωποι αντί να ζητήσουν συγγνώμη, αντί να παραιτηθούν, όχι μόνο αποσιώπησαν αλλά έστησαν την πιο καλοστημένη τραγωδία με κορυφαίο τραγωδό τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ την ίδια τη στιγμή έκρυβαν ότι υπήρχαν νεκροί, δημιουργούσαν εμπρηστές – φαντάσματα και σε πολλές περιπτώσεις τα έβαζαν και με τους ίδιους τους πυρόπληκτους», υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος του πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Για τον πρωθυπουργό είπε ότι έπαιξε «ένα ακόμα επικοινωνιακό χαρτί, προχώρησε και σε εξαγγελίες με κορυφαία την κατεδάφιση των αυθαιρέτων που σήμερα νομιμοποιεί.

Για να τελειώνουμε, η χώρα έχει αντιμετωπίσει ξανά ανεπάρκεια κυβερνητικών παραγόντων, αλλά πότε ξανά θύματα, δεν έχουν κατηγορηθεί ως υπαίτιοι της καταστροφής, και μάλιστα από κυβερνητικά χείλη».

Ο Γιώργος Καμίνης κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Τα διαδραματισθέντα στο Μάτι δείχνει κάτι που σκεφτόμασταν όλοι, κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο τρόπος που έχει επιλέξει να πολιτευτεί και αυτά είναι τα όρια του θράσους και του κυνισμού του, που ξεπερνούν τα ανθρώπινα».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ