Γεωργιάδης στον Γαβρόγλου για το νομοσχέδιο: Θέλετε όλοι να μιλάμε τα ελληνικά του Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κώστα Γαβρόγλου ότι έφερε προς ψήφιση στη Βουλή το χειρότερο νομοσχέδιο για την παιδεία, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέκρινε σειρά διατάξεων του νομοσχεδίου, ανάμεσα τους εκείνες που αφορούν στην αλλαγή του συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, λέγοντας ότι το ισχύον σύστημα είναι αδιάβλητο κι ουδείς έχει αμφισβητήσει την εγκυρότητά του.

«Την ώρα που στη Γαλλία λένε ότι τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά αποτελούν μνημείο πολιτισμού και πρέπει να αυξηθούν οι ώρες διδασκαλίας έρχεστε και κάνετε το αντίθετο . Το κάνετε γιατί έχετε αλλεργία σε οτιδήποτε καθορίζει την εθνική ταυτότητα», είπε προς τον υπουργό Παιδείας, αποκαλώντας τον «πολιτικάντη της δεκαετίας του ‘60» και «σύγχρονο Μαυρογιαλούρο» που προς άγραν ψήφων υπόσχεται πανεπιστήμιο σε κάθε πόλη.

«Έχετε αναφυλαξία σε οποιουδήποτε είδους αξιολόγηση, θέλετε όλα να τα πάτε προς τα κάτω, ενώ είναι παράδειγμα προς αποφυγή τα ελληνικά που μιλάει πρωθυπουργός, θέλετε όλοι να μιλάμε τέτοια ελληνικά, είναι ένα ντροπιαστικό νομοσχέδιο», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ