Σπυράκη: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα επουλώσει τις πληγές που άνοιξε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

«Ευτυχώς για την Ελλάδα έρχεται η αλλαγή σελίδας» δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, σημειώνοντας ότι «πληρώσαμε ακριβά τη συνύπαρξη της λαϊκίστικης Ακροδεξιάς με τον ανερμάτιστο λόγο και το ανύπαρκτο σχέδιο της πρώτη φορά Αριστεράς».

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη «η προσφυγή στις εθνικές κάλπες είναι ο μοναδικός τρόπος για να έχει τη δυνατότητα η πατρίδα μας να ανασάνει», ενώ για την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών σημείωσε ότι «χρειάζεται συνεννόηση, συγκλίσεις και κυρίως συμφωνία στο αυτονόητο».

Κληθείσα να σχολιάσει την Προοδευτική Συμμαχία η κ. Σπυράκη μίλησε για «απομεινάρια μιας εικοσαετίας, εγγύηση για την επόμενη χρεοκοπία», ενώ αναφερόμενη στο ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «ανήκει στην ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία» και πως «στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ΕΛΚ συνεργάζεται με τους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες σε μια σειρά νομοθετήματα που δείχνουν ότι οι δυνάμεις του ευρωπαϊκού Κέντρου μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των Ευρωπαίων πολιτών».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις της υπόθεσης Novartis η κ. Σπυράκη εκτίμησε ότι «εξελίσσεται σε επιχείρηση εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων» «για ορισμένους εκ των οποίων δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις».

Τέλος, ερωτηθείσα εάν «θα αποτελέσει προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης η υπόθεση Novartis» η κ. Σπυράκη απάντησε: «Είναι προτιμότερο η κυβέρνηση της ΝΔ που θα προκύψει από τις κάλπες να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε το λαϊκίστικο συνονθύλευμα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ