O Πικραμμένος για την υπόθεση Novartis: Φαρσοκωμωδία με κακό συγγραφέα -ΒΙΝΤΕΟ

«Φαρσοκωμωδία» με πολύ κακό συγγραφέα, ηθοποιούς, σκηνοθεσία και ακόμα χειρότερο σενάριο χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος την έρευνα για την υπόθεση Novartis.

Σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο κ. Πικραμμένος δήλωσε βέβαιος πως η έρευνα στήθηκε από πολιτικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την πραγματική διαφθορά που υπάρχει στον κλάδο του φαρμάκου, προκειμένου να πλήξουν αντιπάλους τους.

«Δεν έχω κάνει εισαγγελεύς […] αλλά αν ήταν στο ΣτΕ τα στοιχεία δεν θα ήταν επαρκή», είπε, προσθέτοντας ότι υπό αυτές τις συνθήκες τα πραγματικά φαινόμενα ανομίας στον χώρο του φαρμάκου μένουν απείραχτα.

Ο κ. Πικραμμένος επισήμανε πως η υπόθεση Novartis θα έχει βαθιές συνέπειες διότι έχει δηλητηριάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τρέφοντας αμφιβολίες των πολιτών προς τους θεσμούς. «Έριξε σταγόνες σε όλη την ελληνική κοινωνία, χάθηκε η εμπιστοσύνη στους θεσμούς», είπε.

Σε προσωπικό επίπεδο ο κ. Πικραμμένος ανέφερε πως αισθάνεται «μεγάλη αδικία», καθότι ενώ το 2012 εργάστηκε για να σώσει την χώρα εν μέσω της οικονομικής κρίσης, η ανταμοιβή ήταν να βρεθεί ύποπτος για μία «άθλια συναλλαγή». Η έρευνα σε βάρος του έχει κλείσει, αφού δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο.Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ