Παπακώστα για την επιχείρηση στα Εξάρχεια: Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. – Δεν υπάρχει άβατο – ΒΙΝΤΕΟ

“Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ την ΕΛ.ΑΣ. γιατί έκανε ακόμα μία επιτυχημένη επιχείρηση με εξαιρετική δουλειά, με επαγγελματισμό, με σχέδιο και με μέθοδο” δήλωσε στην ΕΡΤ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα.

“Σήμερα εστιάσαμε την προσοχή μας σε ουσίες, σε στοιχεία τα οποία θεωρούσαμε ότι πρέπει να ρίξουμε τηο βάρος μας ώστε να προστατέψουμε την εθνική ασφάλεια αλλά και την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής” πρόσθεσε.

“Η πολιτική κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ήταν μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα και άβατο πουθενά. Αυτό υλοποιείται, κάθε ημέρα κάνουμε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Όσοι θεωρούσαν ότι υπήρχε ανοχή ή εκτιμούσαν ότι ήταν εύκολος σάκος του μποξ η ελληνική αστυνομία για να πουν ότι δεν αφήνετε να κάνει τη δουλειά της ή ότι δεν υπάρχει αυτή η διάθεση από την πολιτική ηγεσία, νομίζω ότι παίρνουν απαντήσεις. Να κάνω μία έκκληση, ακόμα και τώρα είναι η στιγμή όλα τα πολιτικά κόμματα, θα πρέπει όλοι να προσέξουμε το θέμα της ασφάλειας είναι ευαίσθητο, της εθνικής ασφάλειας της χώρας ακόμα πιο ευαίσθητο αλλά και της ασφάλειας των πολιτών εμείς καθημερινά το επιχειρούμε” τόνισε.

“Άβατο δεν υπάρχει γιατί καθημερινά επιχειρούν οι αρμόδιες αρχές” συμπλήρωσε.

“Θα παρακαλέσω τους κυρίους πρυτάνεις και αναφέρομαι στην ΑΣΟΕΕ, που επιχειρούμε κάθε ημέρα να μας βοηθήσουν και να διευκολύνουν το έργο της ελληνικής αστυνομίας. Αλλιώς λειτουργεί ο πρύτανης του Αριστοτελείου που μας διευκόλυνε και λύσαμε τα προβλήματα, μπήκαμε επιχειρησιακά στο Πανεπιστήμιο, ως ώφειλε κατά τη γνώμη μου, και αλλιώς ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ, διότι στην ΑΣΟΕΕ από μέσα έρχονται τα εμπορεύματα του παραεμπορίου και βγαίνουν έξω, όπου καθαρίζει η ελληνική αστυνομία. Με το που στρίβουν την πλάτη τους οι αστυνομικοί που έχουν καθαρίσει το πεζοδρόμιο, στα επόμενα πέντε λεπτά από μέσα βγαίνουν πάλι τα εμπορεύματα. Και ο δήμος πρέπει να δει τις ευθύνες του, η δημοτική αστυνομία δεν είναι μόνο για να κόβει κλήσεις” τόνισε.

“Η ελληνική αστυνομία δεν είναι ο μουντζούρης” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ