Κουτρουμάνης: Η Κυβέρνηση κινήθηκε με στόχο να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους

«Η Κυβέρνηση κινήθηκε με στόχο να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους», δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, με αφορμή τη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis, που μπαίνει στο αρχείο για τέσσερις (μεταξύ των οποίων και ο ίδιος) από τους δέκα πολιτικούς, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τις καταθέσεις των μαρτύρων.

«Είναι μια δικαίωση αυτή η εξέλιξη» τόνισε ο κ. Κουτρουμάνης, επισημαίνοντας ότι οι κυβερνητικοί χειρισμοί ήταν απαράδεκτοι. «Δεν μπορώ να ξεχάσω, δεν μπορώ να συγχωρήσω τον τρόπο με τον οποίο οδηγηθήκαμε να φερόμαστε ως εμπλεκόμενοι. Δεν μπορώ να ξεχάσω το πόσο εύκολα μπορεί μια κυβερνητική πρακτική να σε ανεβάσει στα “μανταλάκια” και να ταλαιπωρείσαι άδικα τόσο καιρό», είπε.

«Ήξερα ποια θα είναι η κατάληξη γιατί δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή. Είχα πει ότι με ενοχλεί παρά πολύ το γεγονός ότι θα υπάρξει μια διαδρομή αμφισβήτησης μου, σπίλωσης μου, όπως έγινε. Και βέβαια αυτή η πορεία δεν είναι για κανέναν καθόλου ευχάριστη εάν του συμβεί», πρόσθεσε ο κ. Κουτρουμάνης. Πηγή: ΘΕΜΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ