ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αθλιότητες τα περί δήθεν ανταλλαγής του Μακεδονικού με τις συντάξεις

Τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο OPEN σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “πέρα από τις γνωστές αντικοινωνικές θέσεις του, και την αμήχανη αλλά αποκαλυπτική τοποθέτηση για το σκάνδαλο Novartis δεν ντράπηκε να επαναλάβει τις αθλιότητές του περί δήθεν ανταλλαγής του Μακεδονικού με τη μη περικοπή των συντάξεων”.

“Με αυτήν την ακραία λαϊκιστική, εθνικιστική και συνωμοσιολογική του αναφορά, που θα ζήλευαν ο Όρμπαν και Σαλβινι, ο αρχηγός της Ν.Δ. εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς. Όχι επειδή κανείς πιστεύει αυτές τις ανοησίες, αλλά επειδή δείχνει το επίπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα μας, μιας αντιπολίτευσης που βαδίζει στον ολισθηρό δρόμο του εθνολαϊκισμού.

Τον καλούμε, ενάμιση μήνα πριν τις ευρωεκλογές, να πει και ποιοι από τους Ευρωπαίους και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα συμμετείχαν σε αυτήν την συναλλαγή.

Και, βέβαια, αν θεωρεί ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και αποτέλεσμα συναλλαγής, να δηλώσει ότι θα την ακυρώσει. Αλλιώς δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα ποντίκι που βρυχάται” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ