Νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη

Τις τραπεζικές συναλλαγές του Μανώλη Πετσίτη φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα ”Έθνος”.

 Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Μανώλης Πετσίτης ήταν ταμίας αποκλειστικά του εαυτού του, και μάλιστα όχι επιμελής και καλός, καθώς ό,τι έμπαινε στον τραπεζικό του λογαριασμό το ξόδευε χωρίς να βάζει καν χρήματα στην άκρη. Ο Μανώλης Πετσίτης, από τη στιγμή που κόπηκαν οι δεσμοί του µε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε να πλασάρεται στην αγορά ως άνθρωπος του Μαξίμου και άνθρωπος του Παππά και µε αυτόν τον τρόπο κατάφερε να συνάψει συµβάσεις εργασίας µε συγκεκριμένα συµφέροντα. Από τις κινήσεις των λογαριασμών του φαίνεται πως όλα τα εισοδήματά του τα «κατανάλωνε» σε δαπάνες που θα μπορούσαν και να είχαν αποφευχθεί, επιλέγοντας να κάνει από το 2016 κι έπειτα µία «μεγάλη ζωή» που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματική οικονομική του κατάσταση.

Ο Πετσίτης λοιπόν αναγνωρίζεται τα τελευταία χρόνια ως τακτικός θαμώνας στα µπαρ και τα εστιατόρια του Κολωνακίου αλλά και των βορείων προαστίων. Η μεγάλη του αδυναμία όμως ήταν τα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής αλλά και της Συγγρού, όπου έκανε «καταθέσεις» ακόμη και 2.000 ευρώ (π.χ. στο Frangelico) ή και μικρότερες ύψους 1.000 και κάτι ευρώ στο Teatro. Οµως ο Πετσίτης ήταν και λάτρης των ταξιδιών.

Ξεκίνησε επισκέψεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως για παράδειγμα στο Λονδίνο και το Παρίσι, κάνοντας λογαριασμούς σε λονδρέζικα grill bars ύψους 607 ευρώ και 573 ευρώ, ενώ «αγαπούσε» και το καλό ντύσιμο ξοδεύοντας γι’ αυτό σημαντικά ποσά σε malls των βορείων προαστίων. Εντυπωσιάζει η διάθεση ενός ποσού λίγο μεγαλύτερου των 1.000 ευρώ σε γνωστή κάβα της Κηφισιάς, όπως και οι αγορές του από το πολυκατάστημα Jumbo ύψους 477,89 ευρώ µόνο σε µία επίσκεψη.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι φρόντιζε να καταβάλλει και τις οφειλές του στον ΟΑΕΕ, µε τον οποίο είχε προχωρήσει σε ρύθμιση.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ