Η Κατερίνα…αποκαλύπτεται!

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με «πρωταγωνίστρια» την νέα υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κατερίνα Καλαγκμπόρ. Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε ότι στις σέξι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook, δεν  εικονίζεται η ίδια, αλλά η αδελφή της, Μαρία η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγνκ.Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ, μίλησε στη δημοσιογράφο Αθανασία Αγγελοπούλου για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει, τους στόχους της στην πολιτική, ενώ δίνει τη δική της απάντηση στα ρατσιστικά υπονοούμενα, που όπως λέει κάποιοι προσπάθησαν να καλλιεργήσουν μετά τον ορισμό της στη θέση της υπεύθυνης Τύπου. Η αδελφή της Μαρία    «Ορίστηκα από τον επικεφαλής της Νεολαίας προσωρινή υπεύθυνη για να παρακολουθώ τον Τύπο και τα Social Media. Αν και έγχρωμη θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και να δώσω με τη δουλειά μου μία απάντηση στο κλίμα αρνητικού σχολιασμού, με σεξιστικά και ρατσιστικά υπονοούμενα, που πήγαν να καλλιεργήσουν αντίπαλοι του Κινήματός μας», λέει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καλαγκμπόρ.Η νεαρή εκπρόσωπος Τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει ότι πιστεύει στην αλλαγή που φέρνει το «πατριωτικό μήνυμα» του Πάνου Καμμένου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Για μία Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη, χωρίς μνημόνια και δανειστές», όπως επισημαίνει.

«Πιστεύω επίσης στην Ελλάδα που θα στηρίζεται στην σκληρή προσπάθεια των δικών της ανθρώπων και όχι σε ξένα δεκανίκια», λέει και παραθέτει το παράδειγμα του πατέρα της.

«Παίρνω ως παράδειγμα τον πατέρα μου. Έφτασε νόμιμα εδώ στα δεκαοκτώ, σπούδασε, έκανε μεταπτυχιακά, δούλεψε, δίδαξε σε Ελληνόπουλα, πήρε υπηκοότητα, πήγε φαντάρος, έκανε φαμίλια εδώ, αγάπησε με πάθος τη νέα του πατρίδα. Τα αγαθά κόποις κτώνται, έτσι δεν είναι; Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω στην πρόταση του Κινήματος για κατάργηση ενός νόμου που μοιάζει με σούπερ μάρκετ μαζικών ελληνοποιήσεων παρανόμων», υπογραμμίζει η Κατερίνα Καλαγκμπόρ.

Ερωτηθείσα πάντως αν θα έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής, η ίδια απαντάει… αινιγματικά:

 «Στη νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ήρθαμε να δώσουμε ψυχή για την Πατρίδα και τις ανάγκες και τα οράματα της νέας γενιάς, όχι να κάνουμε πολιτική καριέρα», δηλώνει. Οι δύο αδελφές μαζί    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ