Βούτσης σε Κωνσταντοπούλου για πόθεν έσχες: «Νοητικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω τους ισχυρισμούς της»

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Με σκληρό τρόπο απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στη μομφή που εξαπέλυσαν εναντίον του η προκάτοχός του Ζωή Κωνσταντοπούλου και η εφημερίδα τα Νέα περί απόκρυψης και στοχευμένων διαρροών δηλώσεων πόθεν έσχες προκειμένου να εκβιάζονται πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης και δημοσιογράφοι.

“Δεν είναι απλώς fake news. Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα οι κατηγορίες ότι ο Βούτσης κάθεται πάνω στα πόθεν έσχες. Τώρα προχωρήσαμε και ένα βήμα παραπέρα ότι ο Πρωθυπουργός μου είπε να τα κρύψω και επειδή έχουμε από κοινού πρόσβαση στους φακέλους να κάνουμε εκβιασμούς. Απίστευτα πράγματα. Αν τα έβλεπα σήμερα μόνο θα έλεγα είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Όμως εδώ το πράγμα χοντραίνει” είπε αρχικά ο κ. Βούτσης .

Ο Πρόεδρος της Βουλής άφησε σαφέστατους υπαινιγμούς κατά της κ. Κωνσταντοπούλου για εργαλειοποίηση της υπόθεσης ενόψει εκλογών ενώ παρέπεμψε στην ιστοσελίδα της Βουλής στην οποία είναι ανηρτημένες οι δηλώσεις πόθεν έσχες πολιτικών προσώπων. Σύμφωνα με τον κ. Βούτση η Βουλή ουδέποτε στο παρελθόν είχε αρμοδιότητα να ελέγχει δικαστές, δημοσιογράφους ή άλλα πρόσωπα πέραν των αιρετών.

Καταλήγοντας ο κ. Βούτσης είπε: ” Δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά τα πράγματα. Αν μπορούσα να τα παρακολουθήσω και νοητικά θα έβγαζα συμπέρασμα” είπε.ΠΗΓΗ: REAL.GR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ