Κόντρα Πολάκη – Γιαννάκου για μια….ντουντούκα – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, καθώς και οι καθαρίστριες των Νοσοκομείων ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, «Άγιος Σάββας» και «Ελπίς».

Ωστόσο, ένταση προκλήθηκε όταν έφτασε στο Υπουργείο ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εν μέσω αποδοκιμασιών πήρε τη ντουντούκα των συγκεντρωμένων και εξέθεσε τις θέσεις του για το ζήτημα.

Εμπόδιο στην προσπάθειά του αποτέλεσαν οι παρεμβάσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου ο οποίος φωνάζοντας και χειρονομώντας επιχείρησε να πάρει την ντουντούκα από τον Παύλο Πολάκη.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ο αναπληρωτής Υγείας είπε: «Σταμάτα το βρήκες το υπουργείο αυτήν τη φορά, άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος του απάντησε πως οι εργαζόμενοι απολύονται και χάνουν τη δουλειά τους. «Θα μας αφήσεις και εμάς να μιλήσουμε;», έλεγε σε έντονο τόνο ο κ. Γιαννάκος, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά «θα μιλήσεις όταν τελειώσω».

Τελικά ο αναπληρωτής υπουργός , ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του, άφησε την ντουντούκα και επέστρεψε στο γραφείο του κλείνοντας και πάλι τα ρολά της εισόδου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ