Κόντρα Μεγαλοοικονόμου-Βούλτεψη στη Βουλή

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη Βουλή ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη και του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η βουλευτής της ΝΔ άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τη λεγόμενη «τροπολογία Κουντουρά» αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ που τη στήριξαν.

«Εμείς τη λέμε τροπολογία Κουντουρά, γιατί μόνο η συγκεκριμένη κυρία μετέβαλε γνώμη στο Σκοπιανό. Ως πού θα φτάσει αυτή η ανταλλαγή; Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κυρία Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην Ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα όλα για τους ξενιστές. Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους, που ήρθαν και σας στήριξαν για τη συμφωνία των Πρεσπών. Άλλο που ενίοτε δημιουργούν προβλήματα και ονομάζονται παράσιτα» είπε η κυρία Βούλτεψη με την κυρία Μεγαλοοικονόμου που ανέβηκε στο βήμα να κάνει λόγο για «βουλτεψιάδα» και να καλεί τη συνάδελφό της της ΝΔ να γραφεί στο Εθνικό Θέατρο και να παίξει στην Επίδαυρο.

«Σας συμβουλεύω κυρία Βούλτεψη να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο. Έχετε ταλέντο, κόντεψα να κλάψω από αυτά που είπατε, πρέπει να πάει στην Επίδαυρο να παίξει. Και ακόμα και το εθνικό θέατρο την περιμένει», είπε.

«Άκουσα την κυρία Βούλτεψη. Συγχαρητήρια, έδωσε μια τέλεια παράσταση, τη Βουλτεψιάδα, αλλά ήταν για την Επίδαυρο κι όχι για το Κοινοβούλιο. Σας συμβουλεύω να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο» είπε ενώ στην προτροπή του προεδρεύοντα Γιώργου Λαμπρούλη να σταματήσει τις προσωπικές αναφορές η κυρία Μεγαλοοικονόμου είπε: “Όχι κύριε πρόεδρε έχει ταλέντο ηθοποιού, κόντεψα να κλάψω. Το Εθνικό Θέατρο την περιμένει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ