Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Θα ηττηθεί κατά κράτος σε όλες τις κάλπες ο κ. Τσίπρας – Πιθανότερο σενάριο η αυτοδυναμία της ΝΔ

“Δεν γνώριζα τίποτα για την ουσία της υπόθεσης, πώς θα μπορούσα άλλωστε, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εγώ μίλησα για έναν άνθρωπο τον οποίο ήξερα προσωπικά για 30 χρόνια και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, καταλαβαίνω καλοπροαίρετα γιατί κάποιος θα έχει μια απορία πώς μπορεί να αναμίχθηκα σε μια τέτοια ιστορία, όμως νομίζω μόνο ένας κακοπροαίρετος άνθρωπος θα μπορούσε να το παρεξηγήσει αυτό. Πολλώ δε μάλλον που είμαι μητέρα ενός παιδιού 16 χρονών. Έχω γιο 16 χρονών. Ελπίζω ότι ξεκαθάρισε αυτό και στο τελευταίο μυαλό ανθρώπου που είναι καλοπροαίρετος. Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ τη δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη έχει πάρει τον δρόμο της. Σας απάντησα επί της ουσίας ούτε ήξερα, ούτε μίλησα. Η δικαιοσύνη κρίνει. Τελεία.” δήλωσε η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης και βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν ξέρω πότε θα έχουμε εθνικές εκλογές, δεν το ξέρει αυτό ούτε ο κ. Τσίπρας, έχω την εκτίμηση. Προφανώς, δεν το έχει αποφασίσει ακόμα, έτσι νομίζω εγώ. Αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε εκλογές. Και ιδίως αν δεν έχουμε εθνικές και έχουμε μόνο ευρωεκλογές, εγώ που θα συμμετέχω σε αυτή τη μάχη ως υποψήφια της ΝΔ, θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε για το αύριο της Ευρώπης και τα μεγάλα διλήμματα που υπάρχουν, αλλά είναι λογικό αυτή η αναμέτρηση να αποκτήσει έντονα χαρακτηριστικά πολιτικά, προκρίματος εθνικών εκλογών. Οπότε, νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα προεκλογικό κλίμα στο οποίο θα υπάρξει ακραία πόλωση” ανέφερε.

“Γυρίζω την Ελλάδα και εισπράττω το βουβό κλίμα οργής και αγανάκτησης με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πραγματική οικονομία, η παιδεία, η υγεία. Ότι αφήγημα κι αν πλασάρουν πολιτικά οι κυβερνώντες σας διαβεβαιώ ότι εκτός από τους ανθρώπους που έχουν προσωπικό όφελος από το γκοβέρνο, είναι πλέον από κάθε όριο ανοχής και αντοχής η κοινωνία” σχολίασε.

“Θα ηττηθεί κατά κράτος σε όλες τις κάλπες ο κ. Τσίπρας, η αυτοδυναμία της ΝΔ ξεπροβάλλει πλέον ως το πιθανότερο σενάριο” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ