Τη συνεργασία τους στις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν Καμμένος-Μπαλτάκος

Toυ Γιώργου Λυκουρέντζου

Την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, αρχικά μόνο για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος.

O κ. Μπαλτάκος ξεκαθάρισε ότι θα συνεργαστεί με τους ΑΝ.ΕΛ ως υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο με την ιδιότητα του “ανεξαρτήτου” και πρόσθεσε ότι δεν αποχωρεί από το κόμμα της “Δύναμης Ελληνισμού” το οποίο έχει ιδρύσει με τον Δημήτρη Καμμένο.

Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι διαβλέπει προσπάθεια σύγκλισης της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης κάτω από την ίδια ιδεολογία της λεγόμενης ανοιχτής κοινωνίας όπως την περιγράφει το ίδρυμα Σόρος, της κατάργησης των εθνών-κρατών, τη δημιουργίας μιας Ευρώπης που θα υπάρχει γερμανική επικυριαρχία. Σε αυτή την συνεργασία που βλέπω να υπάρχει και από το ΣΥΡΙΖΑ και από τη Νέα Δημοκρατία εμείς θέλουμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις, οι οποίες αντιστέκονται στην κατάργηση της εθνικής ταυτότητας, στην κατάργηση των εθνών κρατών, στην κατάργηση των αξιών και των παραδόσεων κάθε χώρας και σε αυτή την προσπάθεια χωράμε πολλοί.Πολίτες που προέρχονται από την κεντροδεξιά και από την δεξιά που πιστεύουν στο έθνος κράτος πολίτες από το δημοκρατικό κέντρο και από το πατριωτικό κέντρο και από το δημοκρατικό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ” είπε.

Από την πλευρά του ο κ. Μπαλτάκος απηύθυνε έκκληση σε όλους όσοι κινούνται πολιτικά στον πατριωτικό χώρο είτε είναι στο παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, είτε στη Νέα Δημοκρατία να σκεφτούν ότι θα πρέπει όλοι μαζί να συνεννοηθούμε είτε είναι για τις ευρωεκλογές είτε είναι για τις εθνικές εκλογές σε έναν κοινό πατριωτικό συνασπισμό.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ