Λεβέντης: Πρέπει να φτιάξουμε ισχυρή οικονομία και κράτος – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για το δημογραφικό, λέγοντας ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ κοροϊδεύουν τον κόσμο και σε αυτό το θέμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, στην ομιλία του, αναρωτήθηκε «γιατί όταν κυβερνούν τα κόμματα δεν κάνουν τίποτα;», ενώ σημείωσε πως ενώ στον λόγο θέλουν να βοηθήσουν, όταν διαχειρίζονται την εξουσία κάνουν τις οικογένειες να μετανιώνουν που κάνουν παιδιά. Ακόμη, μίλησε για φαρισαϊσμό και σε αυτό τον τομέα.

Σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε: «Ο κ. Μητσοτάκης έκανε πολύ ωραίες προτάσεις, αλλά αν δεν ήξερα ποιος είναι θα έλεγα να τον ψηφίσω και εγώ. Το άσχημο για τον κ. Μητσοτάκη είναι ότι τον ξέρουμε ποιος είναι».

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση και τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει ότι δεν έκαναν τίποτα και αφού υποστήριξε ότι πρέπει να φτιάξουμε ισχυρή οικονομία και κράτος, τόνισε: «Όταν μίλησα για οικουμενική κυβέρνηση, το έκανα γιατί όπου και αν μίλησα για επενδύσεις μου είπαν ότι με κυβέρνηση με 152 βουλευτές δεν επενδύουν γιατί θα χάσουν τα λεφτά τους».

«Το ίδιο λέω και στη ΝΔ που θέλει να κάνει κυβέρνηση με την κυρία Γεννηματά. Όμως, όπως αγκομαχάει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγκομαχάει και η ΝΔ και θα ξεζουμίζει τον κόσμο, ενώ η χώρα θα βυθίζεται στην κρίση και ίσως δεν γλυτώσουμε και την πλήρη χρεοκοπία», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης ζήτησε την κατάργηση του κομματικού κράτους και επισήμανε ότι για να στηριχτεί το δημογραφικό χρειάζεται να πηγαίνει καλά η οικονομία.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ