Τόσκας: Oι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ είναι κατευθυνόμενοι από τη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, καταφέρθηκε εναντίον των συνδικαλιστών της Αστυνομίας, αναφέροντας πως «υπάρχουν και συνδικαλιστές που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι στολή φοράνε. Χρειάστηκε να καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για να μην διοικούν οι συνδικαλιστές και στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική».

Δήλωσε δε κατηγορηματικά ότι οι συνδικαλιστές «είναι κατευθυνόμενοι από την Νέα Δημοκρατία και την αβαντάρουν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 , ο κ. Τόσκας είπε επίσης: «Σε κάθε περίπτωση που παρουσιάζεται ένα πρόβλημα είτε από Ρουβίκωνα, είτε από μπαχαλάκηδες, είτε από χουλιγκάνους, πρέπει να αντιμετωπίζονται, αλλά με ποιον τρόπο; Εδώ αρχίζουμε και συζητάμε», είπε και πρόσθεσε ότι: «Ο κύριος Μητσοτάκης είπε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο την σοβαρή βία και την ηπιότερη βία. Αυτή είναι νομικά λάθος και επικίνδυνη αντίληψη».

Τόνισε ότι είναι «παραμύθια» η άποψη ότι η πολιτική ηγεσία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Εκτίμησε δε ότι «ο Ρουβίκωνας έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση, παρά στην αντιπολίτευση» λέγοντας ότι στελέχη του Ρουβίκωνα «έχουν καταδικαστεί πάνω από 100 φορές» και πως «το γιατί είναι συνεχώς έξω θα το κρίνει η δικαιοσύνη».Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Τόσκα:

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ