Συνάντηση Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς – Μπούλμαν: Είναι ένας θαρραλέος μαχητής

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργο Παπανδρέου, είχε τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Αθήνα, ο επικεφαλής της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Ούντο Μπούλμαν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Realnews την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ούντο Μπούλμαν βρίσκεται στην Ελλάδα ενόψει και της αποψινής παρουσίασης της έκθεσης ανεξάρτητης επιτροπής υπό την Λούκα Κατσέλη σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τη συνάντηση έκανε γνωστή μέσω των social media, ο ίδιος ο επικεφαλής της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών αμέσως μετά το πέρας της, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν συζητήσει την ατζέντα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ενόψει Ευρωεκλογών, αλλά και θέματα στα οποία πρωτοπόρησε στην χώρα μας ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως η βιώσιμη ανάπτυξη.

«Ήταν χαρά μου να συναντήσω τον Γιώργο Παπανδρέου σήμερα. Ο Έλληνας πρώην πρωθυπουργός είναι ένας θαρραλέος μαχητής υπέρ μίας πιο προοδευτικής κοινωνίας σε θέματα αλληλεγγύης και ισότητας – στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτησή του στα αγγλικά και τα γερμανικά :

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ