Debate Ζαχαριάδη – Γεωργιάδη στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η γνώμη μου δεν είναι αν κάνει ή όχι ζημιά στην κυβέρνηση, αυτά που ακούγονται κάνουν ζημιά στην ίδια τη λογική, διότι μιλάμε για μια κραυγαλέα περίπτωση επικοινωνιακού αντιπερισπασμού. Μιλάμε για μια κραυγαλέα περίπτωση στοχοποίησης ανθρώπου. Μιλάμε για μια κραυγαλέα επιχείρηση δολοφονίας πολιτικού χαρακτήρα. Ο Παύλος Πολάκης ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί με τον τρόπο που επικοινωνιακά εκφέρει τον πολιτικό του λόγο, έχει στοχοποιηθεί από πολιτικούς αντιπάλους και κέντρα των μίντια γιατί χάλασε το παιχνίδι, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να τον “λερώσουν”. Εν πάση περιπτώσει αυτή που μας χρωστάγανε δεν μπορούν να μας ζητάνε και το βόδι και αυτοί που έχουν για δεκαετίες λερωμένη τη φωλιά τους με σκάνδαλα, τα οποία έχουν πάει στη Δικαιοσύνη, δεν μπορούν να επιχειρούν να σπιλώσουν τη δική μας διαδρομή και τους δικούς μας ανθρώπους και δεν θα το επιτρέψουμε” δήλωσε ο Κ. Ζαχαριάδης.

“Ως προς το ότι επιχειρείται μια δολοφονία πολιτικού χαρακτήρα του κ. Πολάκη, θα μου επιτρέψει ο κ. Ζαχαριάδης, πολύ αργά το θυμήθηκαν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο κ. Πολάκης τα τέσσερα αυτά χρόνια που τον έχουν υπουργό έχει στοχοποιήσει τους πάντες και όχι μόνο τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, τους συγγενείς τους και όποιον άλλον βρήκε μπροστά του” σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ο κ. Πολάκης δεν υφίσταται τίποτε περισσότερο από όσα έχει κάνει ο ίδιος εδώ και τόσα χρόνια σε πολλούς άλλους” συμπλήρωσε.

“Ο κ. Στουρνάρας εποπτεύει και λέει ότι το δάνειο είναι μια χαρά, δεν καταλαβαίνω τι έχει πιάσει τον κ. Γεωργιάδη” τόνισε ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

“Όποιος ζει στην Ελλάδα ξέρει ότι τέτοιο δάνειο οι τράπεζες δεν δίνουν και ιδιαίτερα σε ακίνητα με δεύτερη υποθήκη. Μπορεί το δάνειο να είναι νόμιμο, ας το δεκτό, αλλά δεν απαντά αν έγινε κατόπιν τηλεφωνήματος και εύνοιας στον κ. Πολάκη. Είναι καραμπινάτη περίπτωση εύνοιας και γι’αυτό έγινε από την τράπεζα Αττικής που είναι τράπεζα ελεγχόμενη από το ΣΥΡΙΖΑ για να μην κοροϊδευόμαστε. Ο κ. Ρουμελιώτης είναι ΣΥΡΙΖΑ καραγκαγκά, πιο ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται” ανταπάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ