Ταχιάος στον Realfm 97,8: Προτεραιότητά μου η καθημερινότητα και η καθαριότητα της πόλης

“Οι ορίζοντες ήταν πάντα ανοιχτοί, εγώ έχω προσπαθήσει να δουλέψω στα Σκόπια, δεν ήταν ποτέ κλειστοί οι ορίζοντες, δεν επηρέαζε αυτή η διαφορά τις επιχειρηματικές σχέσεις, τις εμπορικές συναλλαγές ανάμεσα στις δύο χώρες. Αυτό είναι ένα προκάλυμμα για αυτό που συνέβη. Ήταν μια διαφορά που υπήρχε και δεν κώλυε καθόλου τις συναλλαγές ανάμεσα στις δύο χώρες, ήταν σε υψηλό επίπεδο” δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η μεγάλη προτεραιότητα που βάζω μπροστά είναι η καθημερινότητα και κυρίως η καθαριότητα της πόλης, η οποία αυτή τη στιγμή είναι πολύ υποβαθμισμένη. Αλλά και το θέμα της κυκλοφορίας που σε μεγάλο βαθμό επιβαρύνεται από τη στάθμευση. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά ζητήματα της Θεσσαλονίκης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν υψηλά στις προτεραιότητες μιας δικής μου δημαρχίας και τα ζητήματα εξωστρέφειας της πόλης, τα οποία πιστεύω χειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία ο Μπουτάρης” τόνισε.

“Τα πάντα σήμερα δεν είναι γεωγραφία, είναι και γεωγραφία αλλά όχι μόνο. Έχουμε ξεφύγει από αυτό και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την εξωστρέφεια της πόλης” πρόσθεσε.

“Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν ψηφίζουμε τον φίλο μας για δήμαρχο ή τον κολλητό ή την ομάδα μας. Ψηφίζουμε ένα πρόσωπο που πρέπει να του δώσουμε δύναμη” ανέφερε.

“Για τον καθένα αισθάνομαι διαφορετικά, δεν είμαι υποψήφιος της ΝΔ και ούτε αντιμετωπίζω αυτούς τους ανθρώπους ως αντάρτες, έχουν κάνει μια επιλογή. Έχω την στήριξη της ΝΔ, είναι μια πραγματικότητα με την οποία θα πορευτώ. Είναι ενοχλητικό αλλά δεν είναι το κρισιμότερο ζήτημα” είπε για τους συνυποψηφίους του από τον χώρο της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ