Καμίνης στον Realfm 97,8: Ο χώρος μας δέχεται μεγάλη επίθεση

“Ο χώρος μας δέχεται μία μεγάλη επίθεση αυτή τη στιγμή σε επίπεδο ψηφοφόρων από τη ΝΔ και σε επίπεδο στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ”, είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Εδώ είναι που πρέπει να αντέξουμε και να βγούμε μπροστά και να δείξουμε την αυτόνομη φυσιογνωμία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πάνε να αλώσουν τον δικό μας χώρο. Γιατί ο δικός μας χώρος είναι εκείνος που θα διασφαλίσει την κυβερνητική σταθερότητα και την ομαλότητα στη χώρα. Με την πόλωση που υπάρχει μεταξύ των δύο κομμάτων θα δούμε αντεστραμμένο πάλι το ίδιο σενάριο” σημείωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

“Εγώ θα είμαι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Ευρωβουλή” δήλωσε ο κ. Καμίνης και αναφερόμενος στον ανασχηματισμό είπε: “Είναι θέμα ότι υπάρχουν αποχωρήσεις χωρίς να υπάρχει κάποια σαφής πολιτική διαφοροποίηση. Κανείς δεν είναι αιωνίως δεμένος με έναν κόμμα ή με έναν σχηματισμό. Αλλά θα έπρεπε να έχω δει πριν κάποιες σαφείς πολιτικές διαφοροποιήσεις, αυτό δεν είδα, και πιστεύω ότι αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα… Όλο αυτό το πήγαινε – έλα εξευτελίζει την πολιτική”.

Σχετικά με τη συνάντηση με μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας στη Νομική Σχολή, ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε: “Ζήτησα από τους συναδέλφους μου της Νομικής Σχολής να συνεδριάσουμε, θα είμαι εγώ μαζί με τους αντιδημάρχους και θα είναι και οι καθηγητές της Νομικής γιατί θέλω επιτέλους να συζητήσουμε επί τόπου τα προβλήματα της Σχολής… Με αιχμή τα ναρκωτικά να μιλήσουμε και για όλα τα άλλα προβλήματα παρανομίας που υπάρχουν στα Πανεπιστήμια”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ