Οργισμένη αντίδραση της τουρκικής πρεσβείας για την άδεια Κουφοντίνα

Ηχηρή είναι παρέμβαση της Τουρκικής πρεσβείας που κρίνει την απόφαση για νέα άδεια στην Δημήτρη Κουφοντίνα

Με ανακοίνωση στο Twiter η τουρκική πρεσβεία χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση ενέκρινε νέα εξαήμερη άδεια στον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα δίνοντας του, όπως τονίζει, τη δυνατότητα να περιφέρεται ελεύθερα γύρω από τα θύματα του και τις οικογένειες τους.

«Είναι απολύτως απαράδεκτο ότι ο Κουφοντίνας, ο τρομοκράτης που δεν δείχνει μετάνοια για τα αχαρακτήριστα εγκλήματά του, μπορεί να κάνει συχνά διακοπές από τη φυλακή και να περιπλανάται ελεύθερα γύρω από τα επιζώντα θύματα του και τις οικογένειες τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της τουρκικής πρεσβείας στο Twitter.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε διαρρεύσει ότι το Συμβούλιο των φυλακών ενέκρινε άλλη μία άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έξι ημέρες.

Επισήμως, οι πληροφορίες από το υπουργείο σχετικά με το θέμα αυτό σχετικά κάνουν λόγο για παρανόηση και ότι δεν υπάρχει έγκριση νέας άδειας αλλά δημοσιοοποιήθηκε απόφαση για την επιμέτρηση των οδοιπορικών και του υπολογισμού της άδειας των κρατουμένων.

Οι ίδιες πηγές βέβαια, αποσαφήνισαν ότι δεν μπορούν να ξέρουν τι θα γίνει στο μέλλον, καθώς οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για άδεια που θα ξεκινήσει στις 28-2-2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ