Επίθεση Πολάκη στους δημοσιογράφους για τη γρίπη: Γίνεστε γελοίοι και προβλέψιμοι…

Επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχετικά με τη δήλωση του για τη γρίπη.

«Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης, με την πλειοψηφία των στελεχών να είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περυσινή χρονιά ή η χρονιά του 2012-2013 που επίσης ήταν ήπια, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος. Αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, για να μην τρελαθούμε δηλαδή κιόλας», ήταν χαρακτηριστικά η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στο Kontra.«Δημοσιογράφοι της πεντάρας ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΦΛΕΜΑΤΟΣ και σια ….

Σας πόνεσαν τα συγκριτικά στοιχεία που είπα στο KONTRA για τη γρίπη εχθές, από το 2010 μέχρι σήμερα (309 βαριά νοσήσαντες και 101 θάνατοι το 2010 και 173 νοσήσαντες βαριά με 38 θανάτους φέτος)!!!! Διαλύουν την εικόνα πανικού που πάτε να φτιάξετε …Σας πόνεσαν τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς φέτος( 2 εκατομμύρια )και τα 120 παραπάνω κρεβάτια εντατικής που ανοίξαμε σε σχέση με αυτά που μας παρέδωσαν τα αφεντικά σας (από 438 το 2015 σε 560 το 2018)…Καταστρέφουν το αφήγημα για διάλυση του ΕΣΥ !!!

Γι’ αυτό σήμερα πάλι διαστρέβλωση αιτών που είπα για να με βγάλετε «άπονο και άκαρδο».Γίνεστε γελοίοι και προβλέψιμοι…ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ…η αλήθεια δεν κρύβεται…. Και πουστε …ΣΑΣ ΕΧΩ !!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ