Τσίπρας σε Καμμένο: Θα με ευγνωμονείτε που δεν σας επέτρεψα να γίνετε νέος Σαμαράς – ΒΙΝΤΕΟ

«Όπως είδατε είμαι εδώ. Όχι για να ακολουθήσω την προσπάθεια που καταβάλλετε τις τελευταίες μέρες να αποκαθηλώσετε ένα κομμάτι της πολιτικής σας ιστορίας των τελευταίων ετών. Δεν θα μπω σε ψυχαναλυτικές αναλύσεις», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στον Πάνο Καμμένο.

“Αναφερθήκατε 4 φορές, λες και κάποιος σας το ζήτησε, ότι δεν έχετε απλώσει γέφυρες στη διαπλοκή και στη ΝΔ και μου ήρθαν στο μυαλό οι στίχοι ενός αγαπημένου ποιήματος, το οποίο σας το αφιερώνω κ. Καμμένο”, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στο ποίημα “η Πόλις”, του Κωνσταντίνου Καβάφη: “Καινούριους τόπους δε θα βρεις, δε θα βρεις άλλες θάλασσες. Η πόλις θα σε ακολουθεί”.

“Και σας το αφιερώνω”, είπε, “κυρίως γιατί πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια από σήμερα, ίσως και σε λίγους μήνες, αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε 4 χρόνια τώρα”. Ο πρωθυπουργός τόνισε: “σας διαβεβαιώνω ότι θα με ευγνωμονείτε που αντιλήφθηκα έγκαιρα τον πολιτικό σας σχεδιασμό σας να ανατρέψετε την κυβέρνηση που στηρίξατε επί 4 χρόνια, μπροστά σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα και θα με ευγνωμονείτε που απέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς”.

“Και θα με ευγνωμονεί πιστεύω”, συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός, “και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αριστεροί και δεξιοί, διότι με θάρρος, με τόλμη με αποφασιστικότητα, προχώρησα μπροστά προκειμένου να λύσω ένα θέμα προς όφελος του εθνικού συμφέροντος προς όφελος της πατρίδας μας”. “Αυτό έπραξα κύριε Καμμένο”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνοντας την απάντησή του στον Πάνο Καμμένο.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ