Κατσίκης στον Realfm 97,8: Ο κ. Παπαχριστόπουλος κατάφερε να χάσει την οποιαδήποτε αξιοπιστία είχε

“Ο φίλος μας ο Θανάσης κατάφερε να χάσει την οποιαδήποτε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που του είχε ο ελληνικός λαός που τον εμπιστεύτηκε”, δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Βιώνουμε μέρες πολιτικής ευτέλειας. Πολλές φορές στη διάρκεια του ιστορικού γίγνεσθαι υπήρξαν συμπράξεις, διασπάσεις πολιτικών δυνάμεων, όμως τέτοια πολιτική απατεωνιά εγώ όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά και την πολιτική δεν έχω συναντήσει ξανά”, σημείωσε ο κ. Κατσίκης και πρόσθεσε:

“Όλη η μεθόδευση σε βάρος των ΑΝΕΛ είχε σχεδιαστεί πολύ καιρό πριν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που ποτέ δεν δέχτηκαν αυτή τη συμπόρευση, αυτή τη σύμπλευση. Κατά την προσωπική μου άποψη, περίμεναν την ευκαιρία που δεν ήταν άλλη από τη δική μας αμετακίνητη θέση στο θέμα των Σκοπίων για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο της αποδόμησης μας. Πράγματι το εκτελούν μία χαρά. Φυσικά, αποδίδω στον καθένα το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί και οφείλω να πω πως οι αρχιτέκτονες, οι ιντριγκαδόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα κατάφερναν να μας αποδομήσουν εάν δεν έβρισκαν διαθέσιμους λιποτάκτες και πολιτικούς αμοραλιστές”.

“Εάν αφήναμε τον Παπαχριστόπουλο να πάει ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ να ψηφίσει υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ τότε θα είχαμε πολιτικά μειωθεί στη συνείδηση και στα μάτια του κόσμου. Είχαμε κάνει μία συμφωνία την οποία δεν τήρησε. Να παραδώσει την έδρα, έδρα δεν παρέδωσε, και μάλιστα όχι μόνο δεν παρέδωσε ζήτησε και παράταση για την παράδοση της έδρας. Επειδή δεν θέλουμε να γινόμαστε ο εμπαιγμός και να μας διακωμωδεί ο οιοσδήποτε κρατήσαμε μία στάση πολιτικά και κομματικά υπεύθυνη και υπερήφανη και πήραμε την απόφαση την οποία ανακοίνωσε χθες ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Αφενός να διατηρείσαι στην ομάδα την κοινοβουλευτική και αφετέρου να παρεκκλίνεις για πολλοστή φορά και της υπόσχεσης σου ότι θα παρέδιδες την έδρα αλλά και της κομματικής δράσης”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ