Ο Κρέτσος καλωσόρισε την απόφαση της ΝΔ να άρει το εμπάργκο στην ΕΡΤ

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, καλωσόρισε την απόφαση τηςΝΔ και του κ. Μητσοτάκη να άρουν την απαγόρευση παρουσίας στελεχών τους στην ΕΡΤ.

Η δήλωση του κ. Κρέτσου

«Καλωσορίζουμε την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη να άρουν τον αποκλεισμό παρουσίας στελεχών τους στη δημόσια τηλεόραση. Προφανώς, έστω και καθυστερημένα, αναγνωρίζουν εμπράκτως το σημαντικό θεσμικό ρόλο τον οποίο επιτελεί η ΕΡΤ στην ενημέρωση των πολιτών και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στην ενίσχυση της πολυφωνίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ευτυχώς για τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, η ΕΡΤ -την οποία η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έκλεισε μέσα σε μια νύχτα με αυταρχισμό και αλαζονεία- λειτουργεί και, μάλιστα, με τρόπο δημοσιογραφικά άρτιο και δημοκρατικό, ώστε να προσφέρει ελεύθερο βήμα λόγου σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

Αντιμετωπίζουμε, τέλος, με κατανόηση την προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της να δικαιολογήσουν τη θεαματική μεταστροφή τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ