Επεισόδιο μεταξύ Μεγαλοοικονόμου και Μάριου Γεωργιάδη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια με αφορμή τροποποιήσεις στον Κανονισμό της Βουλής με «πρωταγωνίστρια» την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Όλα έγιναν μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της κ. Μεγαλοοικονόμου, η οποία από το βήμα της Βουλής απάντησε στις επιθέσεις που δέχεται επειδή προσχώρησε στην κυβερνητική πλειοψηφία. «Έχετε στο κόμμα σας βουλευτές που είναι σεξιστές. Έχετε τον κ. Γιακουμάτο και τον κ. Οικονόμου. Είστε με τις κουκούλες, δοσίλογοι είστε» είπε απευθυνόμενη στη ΝΔ και πρόσθεσε: «Ο κ. Λεβέντης έκανε ομιλία χθες και είπε ότι πρέπει ο λαός να ετοιμάζεται για το Γουδί. Αυτός είναι εθνικός διχασμός. Λυπάμαι για το κοινοβούλιο».

«Πήγα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι καθαρός, αλλά έχω παράπονο, γιατί εδώ και ένα χρόνο δεν βγήκε κανένας να με υπερασπιστεί» συμπλήρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού και εκεί η κατάσταση… ξέφυγε με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να πηγαίνει μπροστά στο έδρανό του και να κουνά το δάχτυλο.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα έγιναν στη Βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ