Βαρεμένος στον Realfm 97,8: Η ΝΔ έχει πετάξει εδώ και πολύ καιρό λευκή πετσέτα σε ό,τι αφορά την οικονομία και την καθημερινότητα του πολίτη

“Η αντιπολίτευση εδώ και τέσσερα χρόνια θέλει να πέσει η κυβέρνηση, προσπάθησε να επιβάλλει εκλογές ή τουλάχιστον έτσι έλεγε, δεν έγινε δυνατόν, μετά άρχισε η φιλολογία ότι η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής. Έγινε η διαδικασία, έλαβε η κυβέρνηση την ψήφο εμπιστοσύνης, ακολούθησαν κάποιες ψηφοφορίες… επανέρχεται η ΝΔ και λέει ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη. Έχει τα κοινοβουλευτικά μέσα η ΝΔ αν θέλει και πιστεύει ότι αυτό συμβαίνει να κάνει πρόταση μομφής” ανέφερε μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

“Τα υπόλοιπα κατά τη γνώμη μου είναι μια οχλαγωγία, σε πολλές περιπτώσεις ακραίας και ακροδεξιάς κοπής. Για πολλά μιλάει, τις μονές ημέρες η ΝΔ μιλάει για συναινετικό διαζύγιο Καμμένου – ΣΥΡΙΖΑ, τις ζυγές ημέρες μιλάει για εκβιασμό Καμμένου – ΣΥΡΙΖΑ και επειδή η σημερινή ημέρα δεν ξέρω αν είναι μονή ή ζυγή διαβάζω μετά την παραπομπή του θέματος στην επιστημονική επιτροπή της Βουλής, ξαναμιλάει για παιχνίδι σικέ του Καμμένου και με τον Πρόεδρο της Βουλής και με την κυβέρνηση και δεν ξέρω με ποιον άλλον φαντασιώνεται η αξιωματική αντιπολίτευση” πρόσθεσε.

“Το πολιτικό μου σχόλιο είναι ότι η ΝΔ έχει πετάξει εδώ και πολύ καιρό λευκή πετσέτα σε ότι αφορά την οικονομία και την καθημερινότητα του πολίτη. Έχει αφοπλιστεί πολιτικά, δεν έχει να προτείνει τίποτε συγκεκριμένο γιατί αν είχε θα το είχαμε μάθει” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ