«Μπάχαλο» με την ηλεκτρονική ψηφοφορία στη Βουλή – «Έγινε λάθος» λένε βουλευτές της ΝΔ

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Η απόλυτη σύγχυση σημάδεψε ακόμη μια ηλεκτρονική ψηφοφορία στη Βουλή με αρκετούς βουλευτές να εμφανίζονται ανέτοιμοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους των ΑΝΕΛ «ναι» επί της αρχής είπαν ο Κ. Κατσίκης, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Αριστείδης Φωκάς αλλά και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο Πάνος Καμμένος αλλά και ο Κωνσταντίνος Ζουράρις.

Από τους ανεξάρτητους βουλευτές «ναι» είπαν η Έλενα Κουντουρά, ο Βασίλης Κόκκαλης , η Κατερίνα Παπακώστα και ο Σπύρος Δανέλλης. Στο αρχείο με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα «ΝΑΙ» εμφανίζεται και το όνομα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη ο οποίος υποστηρίζει ότι έγινε λάθος.

Την ίδια δικαιολογία επικαλείται και ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και βουλευτής της Ν.Δ Δημήτρης Σταμάτης ο οποίος φέρεται να ψήφισε θετικά τρία άρθρα τα οποία καταψήφισαν ακόμα και οι ΑΝ.ΕΛ.

Την ίδια ώρα, «ρήγμα» εμφανίστηκε και στην Ένωση Κεντρώων καθώς ενώ ο Βασίλης Λεβέντης ψήφισε «όχι», δυο εκ των βουλευτών του ο Γιώργος Σαρίδης και ο Δ. Καβαδέλλας ψήφισαν «παρών».

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε η Παναγιώτα Βράντζα.Πηγή:real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ